![]() |
PoI quest wmv
|
Super zgranie normalnie superowa muza i team jaki maly
ty tesz w gildi jak tak to morze dasz SSa z lootem co?? |
Cytuj:
|
Genialne :) Tytuł piosenki plx? ;s
|
Tylko idioci oceniają orientację sexualna innych poprzez ich upodobania muzyczne.
#up A co ma moja mama do naszej "rozmowy"? btw Czyżby Etoric w końcu pokazał nam swój prawdziwy wygląd?;< |
Cytuj:
zeby mój wyglad bylby odwrotnie proporcjonalny do gadanego, to ty musialbys byc zajebiscie przystojna.. @down qwk to lipq;( |
Nie zabardzo wiem, co Ty chcesz teraz osiągnąć? Chcesz mnie upokorzyć?^^ Nie powodzi Ci się w życiu to jesteś zajebistym napinaczem przez neta?:] Uwierz mi, ale nikomu tym nie imponujesz. Zresztą większość ludzi na tym forum ma Cię już za kompletnego kretyna. Od dziś, nie dziwię im się.
|
@Etoric:
Dlaczego pokazałeś na zdjęciu swoją siostrę ? |
Cytuj:
|
Mógł byś skołować nazwe tego kawałka?
|
Etoric, ty masz jakieś kompleksy? Każdy może słuchać czego chce, aczkolwiek dla mnie metal/rock to najlepsza muzyka ;) Może wolisz techno? :D umc umc umc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:)
A filmik jest bardzo wporzo! ;00 ]= pozdrówki |
Przyzwyczajcie się :| Etoric to bałwan, idiota i Chuj wie go co jeszcze... nie ma co robić w domu to szuka zaczepki w internecie no i znalazł Tibia.pl :>
|
Cytuj:
Szkoda mi Ciebie no cóż banished :) @btw zakładasz nowe konto czy liczysz na unbanisched? a może zmienisz forum? nvm Gl in Rl Life :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |