![]() |
Beholder
Czy rycerz z 16 lvl i skilam,i 46/40, ma szanse isc na Beholdery??
|
zalezy jaka bron i jaki stuffik
ale mysle ze nawet ze srednim stuffem możesz sie wybrac i nie bedzie problemów (ale mam na mysli pojedynczeg beholdera) |
z pojedynczym sobie poradzisz ale juz z 2 raczej nie:( Jednak jesli masz slaby stuff to uwazaj : z Bh jest tak ze raz zabijesz go bez straty hp a raz zjedzie cie do czerwonego . ( zdradliwy stwor:)) )
|
@gimli syn gloina - masz wielką racje - z beholderem to jest tak ja z HUNTEREM (pekas jeden:D) i z elfami scoutami
|
Cytuj:
- pilnuj sie zeby cie szkielety nie otoczyly (szybka smierc) - jesli masz slaba bron to zastanow sie nad wzieciem broni 2 recznej (sam bije slabo, ale jak naprzyzywa szkieletow to zaczyna szybko zycie uciekac z gracza) - walka z beholderem jak juz cos to tylko na full atak (szybko pada nie zdazy przyzwac duzo szkieletow). - miej duzo miejsca na loot (twohaned sword ~100oz, morning star/longsword tez sporo waza) |
SPOKOJNIE! Mam kolege ktory na 10lvl, skille 30/30 (okolo) z dwarfen shieldem, m starem i p setem wymiatal je i wiesz w jakim tempie expil i zbieral kase? Z czasem wypadla mu bh shield...
|
ja 17 knightem (skille 45/40 biję beholdera bez straty hp (p-set,d hammer,dragon shield :P,stell helmet)mi z okolo co 10 wypada two handed or bh shield !!
|
co 10?? Jaki farciarz. Ja ze 100 ubiłem i żadnego BSka...... Ale niszcze beholdery już masowo od czasu zakupu FSa......
|
moj stafik to:
dark helemt p armor studded legs leather bots 2handed sword wedka amulet ring qlak --- Waś się panie nie tak predko kutasd staje... Gonzo Mystical Knights//16lvl//Rubera// |
hehehe
ja moim druidem na 18 lvlu skile 18/18 z warkamerem na solo biore bez żadnych exurek:P myśle, ze nie bedziesz mial zadnych wiekszyck problemów |
bh'y
Ja na BH'y chodzę palkiem na 19 levcu, skille 56/42, magic lvl 11 i koszę je 3mając speary w lewej stopie i mając tarczę na miejscu hełmu :D . Oczywiście odpalam full defa a mój eqpmnt to: p-set, dark helmet, bh shld i scarf :)
|
zabijesz i 3 na raz zze stratą około 40-50hp jak chcesz to idz bo bh to jest kupa
|
hmmm a czy boglby ktos mi podac miejsce gdzie jest jakis pojedynczy spawn?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Bartix - tuz przy wejsciu do kaz masz pojedynczego spawna bh . |
Widze co niektozy sie rozpedzili...
Prawdy odnosnie beholderow: 1. Na 10 lvl (z normalnymi skillami) nie masz szans na wieksze expienie na beholderach bez run (moze sie udac raz czy dwa, ale przyzwie kilka szkieletow i jestesmy martwi). 2. Po ostatnim update beholdery sa mocniejsze i czesciej przyzywaja szkielety, a z 2 beholderami jak zle pojdzie to rycerz na 30 z k set, fire axe, tower shield traci do 500 hp, wiec nie wmowi mi nikt ze na 15 spokojnie lejesz 3. 3. Beholder shield nie wypada z co 10 beholdera tylko z co okolo 100-200 (jak by siedziec caly dzien samemu na spawnie beholderow to z 1-2 tarcze sie trafia) 4. Spawny beholderow sa niesamowice mocno okupowane (latwy loot) 5. Loot z beholderow to: co kilka (3-5) magic book, long sword, wooden shield co 5-10 morning star, steel shield co kilkadziesiat 10-50 (zalerzy jak sie ma szczescie) two handed sword co kilkaset bh shield |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |