![]() |
Kto zabił ?
Miałem dzisiaj taką niezbyt przyjemną sytuację... ja knight 13lv (Knight of Century) chciałem potrenić z bratem (druid 12lv, Ranger Marshal) no i poszlismy do Greenhose (czy jakoś tak, ta wiocha nad Thais w której spotkać kogoś to przypadek, przynajmniej na Valorii) no i ustawiliśmy się nad brzegiem morza :) Zdołaliśmy potrenić jakieś 5-8 minut i przyszła "grupka" PK - 20lv sorc, 18lv knight + 2 mino archery... Mój brat akurat miał yellow HP i poległ po ataku Archerów nie zdążając nawet się UHnąć :confused: Ja ledwo uciekłem (btw, jakim cudem to mi się udało nie wiem, miałem przy sobie tylko w IHy :baby: ci goście raczej o PVP wiele nie wiedzieli i nawet sorc firebombem nie był w stanie trafić :tongue: ).
Potem wbijam na Tibia.com bo chciałem nicka tego gościa sprawdzić i zobaczyłem: 19.11.2004 15:06:12 CET Killed at Level 12 by Knight of Century [JA!] and by a minotaur archer of Simpex @_@ W prawdzie skulla nie dostałem, ale czy to liczyło by się do red skulla? Np. jakbym zabił w tym dniu jeszcze 2 osoby to dostałbym RS? |
Nie bo byłeś prawdopodobnie z bratem w party, a zabicie kogoś w party do red skulla się nie dolicza.
Btw, Greenshore |
Cytuj:
i red skull dostaje sie jak zabijesz 3 nie 2. |
Cytuj:
Update: Cytuj:
|
@Tc Masta
Pk Killer plx ? lol Zabicie kolesia w party sie nie liczy do skulla a poztym twoj przypadek nie jest jedyny , Knightci cholernie czesto padaja podczas treningow (najczesciej przez afkowanie)zabijaja sie nawzajem |
@up
Bo go biłeś i przez ciebie mu też leciało hp, nie tylko archer lał twojego brata, ale ty też (nawet jeśli to tylko było party) @Edit To już nie jest @up. Odpowiadam na ostatniego posta Tc masta |
zeby nowego topica nie zakładać :P jak strzele w sibie z runy to będę miał skulla?
@topic może zabileś się hmm zamiast ih? |
@up
Nie, będiesz miał tylko krzyżyki(battle)... to odnosi się do hmm, z resztą runów nie próbowałem:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:36. |