![]() |
Candia Rl Pictures =DDD
Mejd by Toni Chopper
Cześć, koment, joł, nara. http://www.youtube.com/watch?v=WR2IiNOu-WA Piosenki: Alex Gaudino - Watch out Ian karey - Keep on Rising Dj Mummy ft Sean Paul - Nuttin no go so |
Film jest fajny, dobra muzyka, ale robiles go az 3 miechy?:O Mam nadzieje, ze przez nie zbierales poprostu fotki :P
|
o myszon, nie sadzilem ze udostepnisz swoja fotke xddd
|
Boze myszon naprawde wygladasz jak syn policjanta ;(((
Btw to nie myszon robil tylko Toni :) |
Jędras mordo ty moja :* :D:D
|
ahh gdzieś miałem foto Pan Jaca tego młodszego Krzysia XD
|
Ricko
Dharel o.O Estroz i Cathy ^^ :D poza tym Marie Plosjo <3 Iwoonka (Balix Sacurum) huh jak to dobrze że ktoś te zdjątka pozbierał :) |
wszystko ok, ale mogę się dowiedzieć co to jest na dole (pod napisem) na fotce Kisiera w 2:15 xd?
|
I już polubiłem Agrokiego! Behemoth! <3
|
Cytuj:
lol Fajny film :P |
Dryad Elizbeth to chłopak czy laska? :o Filmik fajny. :D
Honors for this video (10) #8 - Most Discussed (Today) - Spain #2 - Most Discussed (Today) - Entertainment - Spain #79 - Most Discussed (This Week) - Entertainment - Spain #74 - Most Viewed (Today) - Entertainment - Spain #13 - Most Viewed (Today) - Entertainment - Poland #93 - Top Favorites (Today) - Spain #19 - Top Favorites (Today) - Entertainment - Spain #58 - Top Rated (Today) - Spain #5 - Top Rated (Today) - Entertainment - Spain #63 - Top Rated (This Week) - Entertainment - Spain 8o |
Cytuj:
Cytuj:
A fotka jak z wiezienia bo nie umie pozować ;(;( |
s
HAHAHAHA Kisier rox :D
|
Cytuj:
@down Przyszyje ci pindola i będziesz jak tata. |
Hunab, chciałbyś taką mamę ;)
@ upstairs. Tsa. Dream On. ;P I neY mów na mnie, że jestem laską, ponieważ jestem w (dobra przyznam się) 85% męski ,a cóż 15% z tego, iż płeć piękna jak nic jestem ;D <NarcyS> :c |
mam tylko pytanko czy to sa naprawde RL foty ??
wiecie cos mi sie nie chce wierzyc ze laski graja w tibie... ale z reszta co tam ;p |
@up
Nie, tak na prawdę jest to Wojtek i ma 12 lat. |
Baal Gwee w 100% to on =)
|
ten gość Hat Ake Kakashi czy jak mu tam wygląda jak EMO :P
|
Jeez ile emo ;d
Pop Kamel wygląda jak ****, i dobrze! Widzialem jak Wojtas go u*******a na bocie... ;d Teh Wumpscut - nirvana plx? :D Swordslady ładna i Marie Plosjo PS. mogłem swoja fote dac ;x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |