![]() |
Sesja D&D 3.0!
Witam!
Razem z naszą forumową "Tawerną RPG" postanowiliśmy zrobić sesję Dungeons and Dragons... w Internecie : ). Postanowiłem zostać Game Masterem tej sesji. Jakoż, iż jest to moja pierwsza sesja w Internecie "wymuszam" bohaterów. Sprawy techniczne są aktualnie ustalane. Lista postaci do sesji: Półelf, paladyn. Dobry, szlachetny, pobożny. Mężczyzna. Krasnolud, kapłan. Chaotyczny, neutralny. Mężczyzna. LIADO Niziołek, łotrzyk. Neutralny, chaotyczny. Kobieta. Człowiek, tropiciel. Całkowicie neutralny. Mężczyzna. OSORE Elf, czarodziej. Zły, praworządny. Kobieta. LYNX Człowiek, wojownik. Neutralny. Mężczyzna. SERIOUS SAM Sporo postaci, dosyć zróżnicowane, "z naciskiem na dobro". Zgłaszać mi się do poszczególnych, każdego sprawdzę. : ) Team bardziej męski. |
To się pewnie nie uda. Nie żebym był sceptyczny. System znam, biegle jeśli wolno się pochwalić, więc jakby się jednak udało (^^') to zajmuje tropiciela.
Rozumiem, że pierwszy raz, etc., ale głupio wymuszać postacie. |
Jest mi z tego powodu głupio, ale niestety to robię...
Co do tego, czy się uda - najprawdopodobniej będę się wspierał paroma (nastoma?) plikami notatnika : ) |
Szkoda ze nie warhammer, bo tylko jego znam dobrze. D&D tylko sie przygladalem kiedys sesji kumpli.. No chyba ze dacie mi fory to chcialbym
"Elf, czarodziej. Zły, praworządny. Kobieta." - ale faceta plz xD! Heh Pozdro Gru |
Nie wiem po co pisałeś
"Elf, czarodziej. Zły, praworządny. Kobieta." jak już jest zajęty ;/ |
Nic nie jest zajęte. Pisz mi na PW historię i opis.
A jednak. Wybroniłeś. Elfka jest Twoja... : ) |
Ja bym się mógł na to pisać, ale to mój pierwszy raz i prosiłbym o wyrozumiałość.
|
człowiek, wojownik, neutralny- zajmuje
|
@Up - na PW historia, opis, charakter.
@2Up - bylebyś znał DnD w stopniu podstawowym. |
Elfa czarodzieja zamień na mężczyznę i jedziem ;p
|
Cytuj:
|
Bierz kogoś innego : )
|
Ehh, zastanowie się...
|
Człowiek, tropiciel. Całkowicie neutralny. Mężczyzna. - zajmuję :) Gram w to pierwszy raz, wiem mniej więcej o co chodzi =]
|
Biorę krasnoluda kapłana. Tyle że chaotyczny neutralny.
|
Człowiek, wojownik. Neutralny. Mężczyzna - zajmuję.Gram w to pierwszy raz i wiem mniej więcej o co biega; )
|
Przepraszam bardzo, a o Paladyna się nie bijecie? O.o'
Serious Sam - wojownik. |
Klops
Lubie RPG ale nie znam zasad D&D ;/ |
Łeee, zajęli mi woja, nie ma postaci, która by mi tutaj pasowała. :/
|
Oj nie marudź, niziołek bardzo fajny : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |