![]() |
"Tworcze" hobby.
Nie wiem jak sie odmienia "hobby". Dobra do rzeczy.
Otoz ciekawie mnie "itworcze hobby". Bynajmniej nie chodzi mi tu o zbieranie czegos, bo zbierac to mozna przerozne rzeczy od pocztowek po temperowki. Chodzi mi o tworzenie czegos. Naprzyklad, tworzenie machin wojennych...No wiec wymieniajcie w tym temacie "tworcze" hobby oraz chwalcie sie co kto robi. Ja osobiscie niestety, caly wolny czas spedzam przez tym czyms zwanym monitorem. |
Polecalbym sklejanie czegos (statki, samoloty etc), hodowanie roslinek (ja mam troszke kaktuskow ;) ), mozesz robic domki z zapalek.
|
ja kiedyś sklejałem modele ale zabrakoło mi fundu$zy na ten cel i teraz tylko rysuję :p
|
hmm... ja choduje kaktusy(mam caly parapet:P) poza tym sklejam modele, a ostatnio zaczalem sie interesowac bonsai(mam jedno drzewko:P)
|
Moje hobby:
|
Cytuj:
|
Ja takich nie mam... ale moj kuzyn robi makiety do rgp(figorkowe).
|
Cytuj:
|
Hmm ja polecam machanie YoYo =] Niby glupie, ale wystarczy spojrzec na pare stronek i... juz tez tak chcesz =] Polecam:
Forum www.yo-yo.pl Strone www.yoyolords.com - narazie nieczynna No i strone ze sztuczkami http://www.mastermagic.net/Tricks.html |
Taaaa yoyo rzadzi :) szczegolnie cukierki mniam :D
Moim hobby bylo amatorskie robienie petard (calosc wlasnorecznie). Ale niestety troche to za drogie wiec zrezygnowalem... A mojm hobby komputerowym jest zbieranie starych gier na amige i commodore :) |
a jak by ci taka petarda w łapie ****a to co? Zabawy z ładunkami wybuchowymi to nie zabawa. Nikomu nie radze się tym bawić. Wydaje się fajne, ale chu*owo się kończy -.-.
a co do mojego hobby -formy przestrzenne (rzeźby, figurki etc.) -grafika komputerowa -rysunek tradycyjny -sklejanie modeli (jeden udany, nawet nie do końca... wprawa w tym hobby kosztuje) -rysunek nowoczesny -makiety (zacząłem, nie skończyłem, zniszczyłem -.-) -modele własne (samodzielne przygotowanie materiałów, narzędzi, planów) -"papier-maszi" -origami (poważne problemy...) -strzelanie (bardzo rzadko) -elektronika (proste obwody z silnikami etc. używane do np. modeli etc.) -wisiorki, ozdoby oczywiście podaje przykłady tego co robiłem, robie :).. nie jestem expertem we wszystkim, ani wszystko nie jest moim aktualnym zajęciem. We wszystkim mam jakieś doświadczenie ,większe lub mniejsze, więc proszę nie uznawać mnie za jakiegoś .. ee.. guru? |
Sklejanie... tworzenie, mam! Od wczoraj tworzę tricki na fingerboardzie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10. |