![]() |
co oznacza broń od lvl ??
otóż przez długi czas nie grałem w tibie.Teraz zacząłem grać i widzę,że swordy,axe i cluby są o lvli.co to oznacz,jaka jest różnica i czy można ich ożywać z mniejszym lvl? (nie znalazłem takiego temtu a jeśli jest to proszę o link)
|
Będziesz miej bić z tej broni dopiero jak będziesz mieć odpowiedni lvl to uderzenia będą optymalne.
|
czyli jakby siła tych broni wzrasta?
|
Nie jestem pewien ale jezeli masz 1 lvl nizej niz wymagana bron to tracisz 2% jej sily czyli analogicznie masz 5 lvl nizej tracisz 10% itd. ;] Bron mozesz uzywac na kazdym lvl...
|
Aha dzięki ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
100% to całość........................... więc żeby nic niewalić musiał byś mieć 0 lvl ;d @topic Glupio to zrobili, wtedy było lepiej.. z gsem na 10 lvlu hity po 120+ i good a nie tak jak tera xd |
Wczoraj z nudów wrzuciłem na 26 lvl knighta ze skillami 60 mojego Justice Seekera i próbowałem zabijać bugi, dostawały hity: poof, poof, poof, poof, 1, poof, 2, poof, poof, 1 etc. xD
|
w ogóle gra knightem stała się trudniejsza...
|
nie sądzę według mnie gra knightem nie stała się trudniejsza...
|
@up
pallek też ma od lvl'a amunicje i włócznie więc to różnica duża nie jest |
Tym bardziej, knight ma teraz nowe czary i jego damage wzrasta z lvl i skillami. Wcześniej wzrastało tylko od skilli. Więc nie wiem czy się trudniej gra...;)
|
Cytuj:
|
jak już to potrafią,a nie "umią" :P
|
Pfff... głupi troll xD
Swoją drogą wystarczyło zapytać mnie w szkole, a wytłumaczyłbym Ci to i owo...^^ |
nie znam Cię xd....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |