![]() |
Need for speed underground 2
Mam pytanie czy ma ktoś moze SAVE so tej gry...wiem ze to nowa gra ale nie wiem czy sa do niej jusz SAVE
|
Zawsze wszedzie wszystko jest w necie ;) Wystarczy tylko poszukac, a jak latwo mozna wywnioskowac z tresci Twojego tematu, nie zrobiles tego.
www.google.pl :baby: |
Save'a nie mam ale mam propozycje..może bysmy sobie na on-line zagrali?..:>
|
Propos grania online w to. No to chce założyć konto, ale wyskakuje mi, że musze pobrać patcha i przenosi mnie na stronę. No to go pobieram, wgrywam do katalogu z grą i próbuje zainstalować. Wyskakuje błąd i na tym się kończy.
PS: Mam pirata jak pewnie większość |
up:
To jest NOOB nad Noobami (serrio)!!!!!!! CZŁOWIEKU !!!!!! Pomyśl czemu ci ON-LINE niedziała ?! ...dam podpowiedz... coś z grą (płytką)... niekapujesz ?? może eeee..... niemasz tego co powinnieneś... dalej nie ? ... MASZ KURDE PIRATA !!!!!!!!!!!!!! CZY WY K****A NIEUMIECIE ZROZUMIEĆ ŻE JAK MACIE PIRATA TO SE NIEPOGRACIE ?!??!?!?!?!??!?!??!?!??!?!?!??!?! (chyba że masz originalnego cd-keya)... Btw. Jak chcesz kupić HL2 ... nawet pirata by na singlu zagrać... BEDZIESZ NOOBEM !!!! (I tak ci niewejdzie :D :D . Wymaga originalnego cd-keya przy instalacji) . Piraci: (sam mam 80% pirackich gier ale to tylko tych co mają TYLKO i WYŁĄCZNIE Single (lub jakieś takie nędzne multi mają, np. Never winter nights... czy jak mu tam) Możecie przestać pisać posty na forum(nie tylko na tym) typu: "Mam Ground Control 2, i jak wchodze do MASSGATE (Multiplayer) to mnie wyrzuca do pulpitu... czemu ?!?!?!?! P.S. Mam pirata" Pomyśl dlaczego tego kogoś wywala do Pulpitu... a jak niewiesz to zapytaj sie rodziców !!! a jak nikt niewie to idz skocz z mostu ! |
taaa...ja szukalem
Szukalem...i znalazlem 1 poslalem smsa za 8 zl!! I Plik jeszcze nie dzialal Wyslalem to do moderatora i czekam...moze naprawia
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Następnym razem pisz troche czytelniej z mniejszą ilością "!" i "?" i "..." i "caps lock" Tyle, że to nie działa bo mam pirata to sam wiem ale dlaczego patch się niechce zainstalować? Do tego chyba oryginał nie jest potrzebny. |
lole zawsze krzycza najgłośniej...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |