![]() |
Ostrzeżenie...
Z powodu wichur i śniegu wiele połączeń internetowych zostało uszkodzonych, szczególnie udzieli się to mieszkańcom okolic Pomorskich.
Na szczęście zapowiada się szybki powrót energii oraz ustabilizowanie naszych Necików. To na tyle. Temat założony by nie powstawały dziesiątki tego typu z pytaniem '' Co się dzieje? ''. Pozdro. |
U nas na slasku to samo. Wichury, dzisiaj galezie lataly. Snieg z deszczem, drogi zamarzniete.
|
Jak to powiedzieli w wiadomosciach 3/4 Polski tak ma.
A o tym to chyba, co napisane w temacie, chyba kazdy wiedzial :baby: |
u mnie w wawie gruba warstwa sniegu wiec moge miec disconecta :(
|
Taa, nie wiem czy to miało związek z wichurą, ale u mnie w kraku, na minute mi net siadł jak byłem z blokerem na cycach, teraz boje się zalogować;)
|
a ja akurat byłem w czasie transakcji -.- dobrze że stałem w dp :D
|
No baaaaaa
O tym to jush wszyscy chyba sie dowiedzieli ja wyjrzeli przez okno, u mnie w Łodzi to ze 2 godziny prądu nie było na całej dzielnicy!!! A se właśnie na guardah expiłem ;( ;( ;( ;( X(
|
U mnie zamieć na 102 - kosz na śmieci o mało co nie trzasnął u nas woźnego w szkole, jednego kolegę dosłownie "zmiotło" z chodnika (mieliśmy ubaw, bo mówiliśmy żeby nie wychodził), a drzewo walnęło w poblisko blok. Oto co widziałem z okna naszej szkoły =P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |