![]() |
Poch! by Paladinek Sijan
Paladynek Sijan oprowadzi nas dzisiaj po pohu, mimo iż jest to poradnik to wcale nie będzie nudny, spotkamy vevereny, taratulki, dragóny, gigant spidery i durzo cyklopkuw wienc uwarzajcie drocy pżyjaciele bo na pochu mozna padnonc na zbity pysk.
+bonus Paladynek Sijan ratuje księżniczkę przed złymi rotwormami i rozwścieczonymi Dwarfami. 01:26 Paladynek Sijan [98]: i w taki sposub zaposnalismy sie z pohem itp i uratowalismy niewiaste w opalah http://www.tibicams.tibianetwork.com...es/show/328016 jeśli tibicams nie będzie działać to w tym linku rehost http://turboshare.eu/files/7945496/sijan.rec.html |
Myslisz ,ze bedziesz bardziej fajny piszac z bledami ?
|
Może on pisze z blendami, albo przynajmniej po jakimś:>.
.rec ssie |
Ktoś to sprawdził??????? czy nie ma keya przypadkiem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
up
Widzę, że kolego nie grzeszysz inteligencją |
Kris
@up
racja @kyziorek nie rec ssie tylko Captcha @Captcha SSij |
Nie ogarniam tego Pana, który założył temat.. Nwm, myślisz że fajny jesteś gdy napiszesz z błędami, nie ośmieszaj siebie, i tego forum. Allegro plx..? Bo na to mi wygląda. Co Ty robiłeś na lekcjach polskiego? Pewnie myślałeś, nad techniką jak ubić draga solo 100 lvlem z allegro, co? Wyjdź, zamknij drzwi ale nie trzaskaj :>
k thx bye |
koxis zmień ten podpis bo razi :( btw wiedziałem, że się pojawisz w tym temacie chcesz mi dojebać tylko nie bardzo masz czym :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img262.imageshack.us/img262/8704/91996886wi0.jpg |
Kris
O co chodzi? Ja pojawiam sie w kazdym temacie, w ktorym chce cos dodac i juz,a ze jestes popierdolcem to tym bardziej musialem tu wpasc. Co do opisu jest moj ja go wybralem i jak Cie razi nie patrz na niego. Dziwne problemy masz i jeszcze probujesz innym rozkazywac... Jesli chcesz sprawowac wladze to startuj do polityki, moze kiedys Ci sie uda.
|
Cytuj:
|
dzienkuwa ziomowi z Krakowa za filma z pochu
nie skozystalem z cenyh wskazuwek i prawie padlem na pysk :/:cup::cup::cup: |
Kris
W takim razie tylko checi Ci brak, bo zawodowka to Twoje jedyne rozwiazanie po gimnazjum. Idz na tego polityka przychlascie i nie zawracaj dupska na forum.
|
Niestety muszę to powiedzieć i mam w dupie czy dostane bana czy nie:
Nienawidzę takich pojebów jak autor tego tematu, kurwa gdzie się takie dzieci rodzą,no gdzie? Jak masz pisać takie tematy to idź się lepiej powieś - lepiej dla nas i świata. No po prostu mnie kurwa zdenerwował -.- |
Spokojnie, to tylko forum :o
|
Rada na przyszłość: Nie zamieszczaj więcej filmików, ŻADNYCH. To co oglądałem przyprawiło mnie o mdłości... Te Twoje teksty, miały być zabawne? (17:51 Paladynek Sijan [98]: to ja wodwiedziny a ty bijesz - DO Dragona!). Ortografia, a nawet stylistyka stoi u Ciebie na poziomie 5 latka, w 2 klasie podstawówki lepiej pisałem. Na 1. dzień przedszkola postać dostałeś?
|
Najpierw obejrzyjcie film, a potem dopiero napiszcie coś na forum, bo wychodzicie na idiotów. Koleś napisał tak jak było w filmie, a ten film nie jest JEGO. Czy to tak trudno zrozumieć?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |