![]() |
Wiger wielki- Secura!
Oto śmieszne zdjęcie dotyczące Wigra wielkiego.:)
http://img152.imageshack.us/img152/9855/hahahsz1.jpg |
No i co z tego?
|
idioto, skoro robiles te foty to sam musiales byc tyle przed monitorem, kup se musk :<
|
Jeżeli to ma być temat z twoimi fotami, to zabrakło fot z chara :/
|
Cytuj:
|
haah smieszny jestes
czlowieku skoro takie fotki robisz to mogles chociaz moje foto dac bylbym slawny ;/ a tak zje... temat ;/ ehh zal mi ciebie a wogole co cie to ile ja online moze ty jakis pedofil ;/ o kurde :(
|
@ up
Sprawdz czy kamerek nie masz w lazience wmontowanych :baby: |
Cytuj:
Mogl sie logowac co jakis czas i sprawdzac. Wiec nie musial byc online caly czas jak Wiger idioto. A co do tematu, to c**j wam do tego kto ile gra w tibie. Widocznie lubi to i mu to odpowiada. Szkoda tylko ze wiekszosc osob ma przez takie granie nasrane w glowie ale nvm. |
thx gucior
gucior masz racje gram bo lubie ta gra pomaga mi sie odstresowac a nie tak jak inni graja i im w glowie sie je... to az zal ;/ no nic nie kazdy gra zeby sie zabawic tylko ze maniakuja :o thx guciu :p
|
Nie wasza sprawa ile kto jest online... ma takie możliwości, nie nudzi mu się to bardzo dobrze (dopóki nie pobije mamy krzesłem ^^ joke). Ja se zawsze myślałem .... jak to możliwe, że MDW i inni tyle czasu są online i non stop biją demce itd. W końcu wpadłem na pomysł, że oni po prostu dają passki całej rodzinie i na zmiane grają 24/h xDD
|
haha ;p
haha ja nie daje paskow calej rodzinie mam tylko ja a z nuda to nie nuda tlyko stres ;p:p
|
www.żal.pl
Nie jaze czemu najezdzacie na wigera.. gra ile chce i c..j wam do tego jak ma duzo wolnego czasu to moze sobie pograc ale znam wigera i wiem ze tez ma rl zycie nie tak jak czlowiek ktory zalozyl temat <hail dzieci neo>X(
|
Ja to skomentuje tak... Temat do zamkniecia..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |