![]() |
skile pallka
mam takie pytanie nie odsyłajcie mnie do poradników tylko che się zapytać DOŚWIADCZONYCH ludzi którzy mają bądź mieli palladynów
a mianowicie jaki skill paladynem wbic na 30 lvlu zeby juz nigdy nie musiał skilowac a hity wchodzily dosyc ladne |
Na twoim miejscu wbiłbym tak przynajmniej 75 i będzie gites na dłuuugi, dłuuugi czas.
|
Wystarczy 70 (przynajmniej ja tak mialem i nie narzekam na dzisiejsza gre).
|
według mnie jeśli masz kase... i chęci wbij 80 i do końca gry nie bedziesz musiał skillować a około 180-200 lvl powinnełeś mieć 100-102 dist ofc przy skillowaniu rośnie też shield na 80 discie 70 shield jest jak najbardziej prawidłowy
|
hmm kupiłem 1000 small stones mam skile 66/48 jaki wbije skil przez te 1000 smallstonow?
|
Cytuj:
|
a czy jak wklepie na 30 lvlu 70 dista na 40 75 a na 50 80 to bedzie dobrze?
|
tak <znaaaki>
|
Xaal a ty masz w podpisie ze masz palka jakie skile i jakie hity bijesz?
|
Ja na 25 lvl mialem 70 dista na 30 75 a potem skilowalem tylko gdy mialem np 30% do next dista to se bralem kamienie i szlem dobic...
|
@up
a ja chce własnie wyskilować tak żebym nie musiał 30% dobijać bo wiesz denrwóje to ja wole przysiąść a potem exp ale dzieki postanowilem ze wbije 50 lvl wystrzelam 1000 small stones i juz nie bede trenowac:P mam dobre myśli? @edit a jak będe miał hmm 50 lvl i np 78 dista jak padne ile strace ewentualnie skila i lvla bez pacc |
Cytuj:
|
ok moze mi kots teraz powie mam 30 lvl początek 30 lvla i mam 66 dista też początek jaki dist będe miał na 50 lvlu?
|
nawet 60 dista na 30 lvlu jest dobre trening palkiem jest nieoplacalny
|
@up
zgadzam sie , moj nowy char ktory zrobilem w 2 tygodnie http://img385.imageshack.us/img385/9948/lord30yn1.jpg expie na czym chce no problem ;] |
Ja swoim palkiem też w ogóle nie skilluje. Mam 23 lvl i dist wynosi tylko 55. Wiadomo, że nie jest to nic szczególnego ale mi to w niczym nie przeszkadza.
Ludzie, grajcie tak, jak wam wygodnie, dla zabawy, a nie dla statystyk. |
poprostu pytam was i dyskusje prowadze ale widze że 66 dista na 30 lvlu to mam dorby skil no trudno moim planem jest 70 dista na 35 lvlu i olac skile dzięki za rady prosze o zamknięcie tematu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03. |