![]() |
Ban a Cryminal Record.
http://img385.imageshack.us/img385/2...anienl4.th.jpg
Mam pytanie. Czy jak dostałem bana i pisze że cip-y usuną mi konto to jak będe się często (Codziennie logować) przez 6 miesięcy to po pól roku zniknie mi ban i będe mógł normalnie grać moim kontem ? Ciekawi mnie to bardzo, ponieważ po 6 miesiącach wpisy w Criminal Record usuwają się. Mój kumpel też miał chara na delete ale logował się codziennie i cip-y mu przez te 0,5 roku nie usuneły konta. W tej chwili gra tą postacią. @Down Sorry ;S, teraz powinno być ok ^. * Ja wcale nie używałem macro. To mój kumpel mnie wrobił. Poszłem do wc a ten debil na trade napisał "Ustafie se bota na wierzy pszy Tihas i do łosza". :/ |
Screen za mały ;s
|
Jak chcesz się "często" logować, skoro masz bana?
|
Jemu chodzi chyba o to czy jak zniknie wpis to potem znów jak będzie botował dostanie od razu delate.
|
@2Up
Logować na www.tibia.com @Up Nie nie o to chodzi. Czy za pół roku WOGÓLE będe mógł się zalogować [będe mieć postać] I nigdy nie botowałem ban za nieuzasadnione zabicie 6 osób w 10 minut :/ @Down Deletion Warning Ale mój kumpel [Pozdro Darek ;D] też miał bana za macro na delete i infite. Po pół roku mógł sobie normalnie grać. |
Sądzę, że z kontem już możesz się pożegnać. Czytamy na screenshocie: "duration - infinite" oraz "account scheduled for deletion". Kasacja jest raczej nieuchronna, a tego swojego kolegi to się popytaj, czy miał "scheduled for deletion" czy tylko "deletion warning".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |