![]() |
Kto ma z nami sznase???
Dobrze wiemy że siła oraz zgranie "Furory" jest duże.
Zróbmy ankietę; według was, jaki server miał by największe szanse na pokonanie [GUILD]Duskiness[/GUILD]&[GUILD]Vision[/GUILD]+[GUILD]Sunblade[/GUILD]+[GUILD]Dark Signs[/GUILD] Jak uważacie, komu udało by się wygrać: Harmonii? Antice? ZAGŁOSUJ już DZI¦!!! |
moja babka by was pojechała
|
Kyra (czesciowo, wiem ze wy tez gracie ale to bez was ;p )
Iridia |
Azura - Wanted ;\
|
Kurwa double :|
Czytaj nizej V V V |
S± 2 gildie które by wam najebały...Może macie inne zdanie.
Azura - [GUILD]Wanted[/GUILD] Askara - [GUILD]Rexis[/GUILD] Pzdr A wlasnie ps. najbardziej w tej ankiecie rozmieszylo mnie: Harmonia, Ruthless, AHAHAHA XD Oni nie wiedza co to skull i jak go wlaczyc xd |
Niestety obecnie nie znam gildi która mogła by sie równac z sojuszem z furory(ofc nie chodzi o lvle) :(
|
Cytuj:
Fakt Andi jest tylko jeden. @SpawN<3 Nie widziałem chyba OB ani akcji z Askary, ale co do Azury fakt ekipa dobra, ale widziałem ich OB z tibia 7.92 i 8.0 to hmmm........ [CHAR]Urbexx[/CHAR] to nie [CHAR]Katrila[/CHAR] :D |
masakratozy z harmonii pozamiataj± każdego, zwłaszcza ze swoim zgraniem z non pvp :>
a tak na serio to ¶mieszny temat lol furora aldora kyra i nie ma mocnych yo |
Dlaczego niema noobów z Candii? Tam dla ludzi tylko exp się liczy, więc samymi lvlami rozwal± wszystkich...
|
A moze Nosebleed Section z Aurea? ;p
|
Nikt nie jest w stanie ;) za dobre ogarnięcie, za duża moc sd no i pg. To cechuje ogólnie furore.
|
Cytuj:
Teraz to mnie roz¶mieszyłe¶,a wiesz czemu?Myslisz ze Ruthless nie ma pvp?:D:D:D.Oni spokojnie by rozjebali Furore :/ bylo zobaczyc ich na test servie publicznym jak byl :O |
Cytuj:
"Blokne Cie na cycu chooojooo !" Ajć zreszta nie dziwie sie ze bronisz nob pvp haha. Grzeczniutki Tibijczykos Guardia Teder Foresco Trimera BRAWO DLA TEGO PANA PWNED! |
Stawiaj na servery non-pvp.
|
Rising Phoenix & Last Chapter?
Kpisz? A gdzie Bey lub SaT? :confused: |
Aurea - Old FaG
Vinera - Last Ones [stare Mcy Team] -retired- Aldora - Stare EM |
Ja my¶le, że Old Titania miała by szanse
|
Cytuj:
|
ty wiesz lepiej o kazdym niz oni sami thoro :>
|