![]() |
Jaki server?
Chę sobie zrobić rookstayera i nie wiem na jakim servie go zrobić jaki mi serv proponujecie??
|
Cytuj:
Look na datę dołączenia :0 |
Już zrobiłem konto na titani.
|
Antica
Ja grałem na Antice, ale tego świata Ci nie polecam, bynajmniej jak byś był Rookstayerem. Jeżeli na mainie to czemu nie? Wszysko tanie, i bez kolejek :)
|
Brawo! Titania roxuje, daj nick, może się zaprzyjaźnimy, jak coś to ja jestem Krysztopik Master ;]
|
Też mam zamiar zrobić rookstayera, zrobiłem już nawet postać na enfo ale właśnie wbrew temu co mówicie aż roi sie od rookstayerów!:(
|
No patrz jak Cie okłamali zbóje.
A i pewno, że na infernie na 140 osób online 90 siedzi na rooku, jedni zbieraja kase, inni botuja lvl zeby pozniej wyjsc na main i "sprzedac exp" jeszcze inni mysla, ze jak wyjda na 15lvlu to nie bedzie roznicy... I dopiero teraz moge wymienic rookstayerow. |
A po co robisz rookstayera??:>
|
Każdy dobry, wystarczy dobry scrypt i jedziemy;)
|
Cytuj:
|
a co ciekawe jestes genialnym archeologiem, pozdrawiam jodlaka czy jakmu tam grajacego zapewne obecnie na pelnej botow i noobow titanii z ktorej odszedlem ;p
|
Ja gram na Honerze wraz z moimi Friends :) mamy już nawet swoj team! Ostatnio Shenqa Hunciliśmy :D
|
Po Pierwsze Zły Dział :)
Po Drugie Proponuje Server No-PvP dla dobrego rozpoczęcia gry. :baby: Lub Elysie która jest pełna od polaków (Nasze źródło noobow). |
Cytuj:
Po trzecie zobacz jaki stary to temat... na cholerę odświeżasz? Hm? |
radze zrobic tam gdzie servery sa puste.... :p wolne respy... itp. cos pieknego... dla 10 - xx + lvl... :cup:
|
Ja polecam serwer Refugia miły klimat i wogóle ;)
|
Ja polecam Secura dla rookstayerow best ( non pvp) a i wlasnie stoje w kolejce 350 osob ;d
|
Ja polecam titania ciągle kojązy mi sie z tytanikiem sam mam tam postać 13 lvl
|
Poleciłbym wam proste do bycia pierwszym servy, ale tu nie ma chyba takich ambitnych...
|
Gra ktos na Titani bo chyba zaloze Rookstaylera na Titani bo mam na Refugi ale kolejki sa;(. Wienc ktos ma Rookstaylera na Titani?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |