![]() |
Bardzo ładne ss! Prosimy o wiecej :P. ładne skille w zasadzie :) . a ten hit z war hammera. ahh pozazdroscić :)
|
<ekhu>Omg jaki kef...ej no bez kitu weź takiego czegoś nie pokazduj .. =/ zaśmiecanie forum.....jeszcze do tego taki server. Noob plx <ekhu>
Albo dobra tak na serio, ssów choć mało bo ci wax wrzucał =P są sehr spox, fajne 110 w protektora :P , cos kiepawo echaliscie z daderem zioma tamtego..a tak to więcej akcji =] szkoda ze nie masz pacc =/ byś mi coś więcej poblokował mnie mój sorc wk00rwia =/ Baw sie dobrze na gizmie, i nie sprzedawaj go =P |
No no gizmo rozwija sie :D życie ci wiecej huntów a ja zaraz z basazosem leci tam gdzie gs :) wax logój sie troche czesciej plx! ;)
|
No wiadomo kto wzucal :P Leszczu ja sie chetnie zamienie choc i tak jush masz knighta btw. czemu Suffer Ci nic nie blokuje? ywyntualnie ja moge :P
@chester mam kare na pc!! to co sobie myslisz a jak jush jestem on~ to do mnie nie piszesz |
git
No i git jest dobrze Wax,Gizmo,Leszczu i reszta Rubery milego grania ja juz chyba do was nie wroce :* papa
|
to ja skorp :P
nie wiem czy ktos pamieta straego skorpiona darka ....
to ja ale ok super zdjecia :) wax Rox gizmo rox chaster rox leszczu rox suffer rox i cala nasza elita :p |
No Tak RUBERA RLZ :) ****a NAWET SS NIE WIDAC P:P wac Zrob cos z tym :P
|
Ja widze tylko X
|
skasowali mi konto na lycos :/ dam na jakis inny server pozniej
|
szkoda, transfer przekroczony, trudno :p
|
szkoda, transfer przekroczony, trudno :p
|
Pzdr :P
Pozdro dla wszystkich z rubery :D -----> od Vihobefy :P