![]() |
Plusy i Minusy Tibii
Witam. Mam do Was wielka prosbe (nie wiem, moze taki temat juz byl):
Piszcie tutaj jakie Tibia ma zalety ,a jakie wady :) Prosilbym aby wygladalo to tak: + 1. 2. 3. - 1. 2. 3. Z gory dziekuje :) |
+
1. Nie ma 2. Nie ma 3. Nie ma - 1. Brak dźwięku 2. Beznadziejna grafika 3. Wszędzie pełno noobów @down: Jaką kłótnię? |
@up
Brak dźwięku? I po co wywołujesz kłótnię? ;( |
Zalety:
1.Nowe znajomośći 2.zabawa 3.czasami adrenalinka 4.Grafika 2D oraz brak muzyki, przez co gra mało waży i jest orginalna 5.Grasz za darmo, lecz możesz wykupić premium time przez co gra staje się lepsza wady: 1.Nooby 2.jeżeli staniesz się no-lifem Tibia stanie się twoim życiem 3.Duuuża ilość złodziei kont |
Oczywiscie mozecie pisac wiecej plusow i minusow niz 3 :P
Szybko odpisujecie - duzo Was gra na Tibii? |
1. Można się poduczyć angielskiego
2. Nowi kumple 3. Zabawa 4. Emocje podczas questu/huntu Wady: 1. Hackerzy 2. Lagi/kicki 3. Nooby ;( |
Kazdy powtarza "Nooby" co przez to rozumiecie :P?
|
Cytuj:
|
Co za mily support manager ;) gratulacje.
Ale pytam graczy chcacych pomoc, wiec dziecinne zaczepki zostaw sobie na potem. |
cytat z wikipedia
Cytuj:
Nooby się coraz szybciej rozprzestrzeniają, aczkolwiek póki mnie noob nie dopadnie jestem spokojny, a nawet jak już dopadnie to poprostu daje mu ignora i olewam. Jeśli za mną non-stop chodzi i ma mniejszy lvl staram się go strapować(jakieś beholdery, wyverna czy jakiś inny mob) |
Wielkie dzieki. Hmm, ale to chyba nie jest tylko problem Tibii. W kazdej grze jest takich pelno.
Tak wiec jesli chcecie dalej pisac plusy i minusy to slucham :) |
Cytuj:
+ 1. Nowi kumple < jak w każdej grze MMORPG > 2. Coś przyciąga jak się już zacznie grac - 1. Grafa 2. Dźwięki < których nie ma xDD > 3. Wyjątkowa ilośc hakerów, lagów, kicków 4. Questy - TO NIE MOŻNA NAZWAC QUESTEM 5. Wiele innych Sry za int. i ort. ale pisze z notebooka i coś odwala klawie ;p |
No to mozecie tez pisac jak to powinno wygladac (np questy, grafa - od 2d nie mozna duzo wymagac :P).
|
zalety: brak
wady: tibia |
Cytuj:
|
+
1. Możliwość odstresowania się. 2. Zapoznanie nowych ludzi (niekiedy nie wiesz, że za ścianą mieszka spoko typ i ma podobne zainteresowania.) 3. Masa reportaży o Tibii i przeróbek na YouTube <joke> ;) - 1. Dość czasochłonna rozrywka, szczególnie dla młodszych, jednak sam też siedzę po kilka godzin dziennie jak nie mam nic do roboty " na wczoraj ". 2. Pogarszanie się stanu zdrowia. (Uważam że ta gra wpłynęła na to że jestem schizofrenikiem, przynajmniej w pewnym stopniu.) Ten punkt jest powiązany blisko z punktem pierwszym. 3. Pomysły CipSoft'u od Tibii 7.4 :/ (tylko outfity i manasowanie się hotami fajnie wyszło :P) |
+
1.KAŻDY jeśli tylko chce może byc najlepszy, 2.kumple, 3.zabawa, - 1.nOOby 2.thiefy 3.lagi,kicki |
Zalety:
- questy - pvp - community Wady: - questy - pvp - community |
+
1. On-line 2. brak ograniczenia lvli i skili 3. małe wymagania 4. mmorpg 5. zabawa - 1. dużo spada przy dedzie 2. Noby 3. updaty jebią system 4. hity zaleza od skili ktore praktycznie nie rosną na h lvlu |
+
Brak - poświęciłeś grze 2 lata, cieszysz sie że masz wysoki lvl a tu nagle hacked |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:24. |