![]() |
Gs i ucieczka ??
Mam pytanko czy paladyn na 62 lvl z bohami ma szanse uciec przed gsami dist 80.Jak myślicie??
Czas to mana "Ten kto śmieje sie ostatni myśli najwolniej" :D |
ja mysle ze tak ale to tylko moje zdanie ja sie dokladnie nieznam ale wiem ze Gs hodzi szybko jak 65 lvl`owiec
|
hym wiecie jak nei zuci an siebi haste albo ulebszone haste to ucieknie sie na jakims hmm 22 lvlu ? ... tylko ze zuci :P
|
GS Cie dogoni,
musiałbys utani hur rzucic |
50 lvl + utani hur i nie ma szans cię dogonić!
Sprawdzone na reprezentacyjnej grupie 100+ gsów. |
A wiec
Moj kumpel z gildi sniada 82 lvl royal pall.
DO 80 lvla mial klopoty z uciekaniem przed gsami. [Mial bohy] Mowi ze jak klikal na mapie myszka biegl rowno zgsem jak biegl klawiatura gs byl szybszy, wiec wiekszosc z was moze pomarzyc o biciu gsow. KONIEC, PAPA:) |
Cytuj:
|
Pewne
sprawdzone na 15 gs lvl 62 + boh i gs nie ma prawa dogonić ale jest 1 warunek minimalne lagi lub wogle więc prosze mi tu nietruć ze 80 lvl ma problemy z ucieczką :D
|
Palek 51lvl z bohami daje rade ale bez lagow.Nie moze to byc las itp.tylko duza przestrzen np. polana
|
Skoro mowa o GS...
Czy GS przesuwa parcele? Jak się obstawie parcelkami to nie ruszy mnie??? Proszęo szybką i konkretną odpowiedź.....
|
Gsy przesuwaja wszystko co stanie im na drodze wiec nie trudz sie z parcelami. Ja na 35 lev z bohami spokojnie uciekam przed gsem (po updata) a jesli robi sie goraco to utani hur i siup , na wszelki wypadek mozna miec jeszcze time ringa w tedy zgubimy go w oka mngnieniu. Ponad to na 34 levelu z hastem i time ringiem chodzilem czasami trza bylo tylko hasat a zadko nic :) niby takie szybkie sa ale niprawda
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |