Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Askara (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=192)
-   -   Kto ma pvp ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174654)

Sienx 11-05-2008 21:52

Kto ma pvp ?

Siedząc i sie nudząc postanowiłem stworzyć temat wybierajac 3 osoby kto waszym zdaniem ma najlepsze pvp na askarze.Moim zdaniem

1 Zunri

2 Bajexie on askara

3 Quaits

A wy jak myślicie ;)

elton_ 11-05-2008 22:06

ofc wszyscy z suprise : )

SpawN<3 12-05-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elton_ (Post 2052651)
ofc wszyscy z suprise : )

Może Ci kupie chupa-chupsa? :baby:

Vadem 12-05-2008 21:42

@up
wole bez

Sienx 12-05-2008 22:37

Ja chce chupa-chupsa ale coloweo ok ?:D

Igrex_reincarnated 13-05-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2052615)
Siedząc i sie nudząc postanowiłem stworzyć temat wybierajac 3 osoby kto waszym zdaniem ma najlepsze pvp na askarze.Moim zdaniem

1 Zunri

2 Bajexie on askara

3 Quaits

A wy jak myślicie ;)

Bajexe LOL! XD to jest najgorszy 200+ druid jakiego widziałem. On nie wykorzystuje nawet 10% potencjału tego chara... Jedyne co mu daje ten level to to, że jak przegrywali to szybko s*******ał.

dla mnie:
1. Zunri
2.Brander
3.Pher Zen
4.Sebban Irocnalw

@Spawn

Może dorośniesz? ;)

elton_ 14-05-2008 16:12

@spawn
sugerujesz, że ja jestem asslickerem, tak?
czyż nie zauważyłeś, że nie podałem nigdzie mego nicku na askarze? więc nawet jeśli to co by mi to dało? pomyśl zanim coś napiszesz, albo dorośnij jak inni napisali :)

Shad3q 14-05-2008 17:00

Zunri
Klauwn
i inni holendrzy rox:D

Igrex_reincarnated 14-05-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2056406)
Best > Zunri

@Pan figo fago up.

Rocznik?

Btw. pewnie nikt nie zrozumial sensu mojego 1 posta tutaj, wiec przykro mi :)

Pozdrawiam.

Co ma rocznik do tego czy jestem dojrzały umysłowo czy nie? :) Tobie brakuje jakiejkolwiek dojrzałości, więc zamilcz lepiej =] I zrozumiałem sens twojej wypowiedzi, która była na żałosnym poziomie.

Sienx 14-05-2008 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2056406)
Best > Zunri

@Pan figo fago up.

Rocznik?

Btw. pewnie nikt nie zrozumial sensu mojego 1 posta tutaj, wiec przykro mi :)

Pozdrawiam.

Idz do szkoly lepiej na dobre ci to wyjdzie

Igrex_reincarnated 15-05-2008 21:37

Twoja rzekoma "mądrość" powinna wykazywać objawy czytania ze zrozumieniem. Dorosłość nie jest tylko stanem wiekowym, jest też stanem umysłu.

elton_ 15-05-2008 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2058004)
Twoja wypowiedź powinna zawierać KOD zrozumiały dla odbiorcy (Będziesz miał to w 4 klasie bodajże, więc jeszcze sobie 2 latka poczekasz), z żadnej twojej wypowiedzi nie wynikło nic co by wskazywało z "Może dorośniesz" przesłanie o charakterze umysłowym.

Btw. Jak komunia? Rower był?

Dobra koniec offtopowania.

och jaki ty dorosły, równie dobrze to ja mogę mieć i pięć lat, i rozumować lepiej od Ciebie pewne sprawy. Z Twojego pierwszego postu można również wnioskować, że chciałeś sprowokować kogoś i mnie do tego aby odpisać Ci na ten post, z wyzwiskami, lecz Ci się nie udało.

Brtek00 15-05-2008 22:54

Najlepsze pvp maja ci któzi graja na Inferna/Dolera :P oczywisice mowie o high lvlach a nie noob harach :P

Igrex_reincarnated 16-05-2008 00:55

@up
Gówno prawda.

Jeśli mialbym mowić serwerami to hmm... Isara, Berylia, Thoria, Valoria.

LightRafi 16-05-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrex_reincarnated (Post 2059215)
@up
Gówno prawda.

Jeśli mialbym mowić serwerami to hmm... Isara, Berylia, Thoria, Valoria.

Valoria i Thoria ? Z tym się zgodzę. Wystarczy sprawdzić na jakich światach mam postacie. ;)

Vatian 16-05-2008 19:52

i znaczy na oby dwoch mniej niz gowno ;)?

@Igrex_reincarnated, Sienx, elton_

powalaja mnie wasze, jakze to sensowne wypowiedzi na forum. Jedyne czego mogę wam radzic, drogie dzieci, to byscie zostawili Tibie dla osob spelna rozumu. No offense;>

Vatian 16-05-2008 19:53

double, ehhh.

Sienx 16-05-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2060139)

powalaja mnie wasze, jakze to sensowne wypowiedzi na forum. Jedyne czego mogę wam radzic, drogie dzieci, to byscie zostawili Tibie dla osob spelna rozumu. No offense;>

Jak bys byl taki inteligentny to byś sie niewypowiadal na tym forum jak ci coś niepasuja z twojego posta wynika ze mając 17lat jestes zwyklym dzieckiem albo poprostu malo inteligenty

Igrex_reincarnated 17-05-2008 00:00

Cytuj:

Rozumiem, że ty tibie odstawiłeś dawno temu i teraz tylko wchodzisz na forum i wyzywasz od "dzieci" tych którzy mają odmienne zdanie niż twoje. Rozumiem, że dla takich jak ty osoba "spełna rozumu" to taka, która nie podając żadnych sensownych argumentów najeżdża na innych i odznacza się brakiem kultury i brakiem chociażby śladowego użycia mózgu :) Mnie powala twoje zgrywanie inteligenta, którym nie jestes, ba, nie jestes nawet pseud-inteligentem :) I jeżeli powalają cię moje sensowne wypowiedzi to jestem tylko z tego dumny, bo mnie powalają twoje bezsensowne wypowiedzi :)

Nie pozdrawiam
igrex

elton_ 17-05-2008 10:27

Cytuj:

a skąd wiesz, że jesteśmy aktywnymi graczami? nie znasz nas, piszesz jakieś głupoty, nie podoba Ci się post to po co odpisujesz na nie? zastanów się "drogie dziecko"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16.