![]() |
Do fanów Anime Naruto
http://pl.youtube.com/watch?v=2WQyu3...eature=related
No to już wiemy z czego Kishi zgapiał pomysł. Czy naruto nadal jest przez was uważane za oryginalne? Oczywiście nadal lubię Naruto ^^. Down@ Jak nie wiesz, to naciśnij taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu monitora żeby więcej nie offtopić. |
co to jest naruto?:confused:
|
Nie widzę żadnego podobieństwa...
|
jest juz temat o M&A ...
|
Cytuj:
Zainteresuj się trochę, to zauważysz, że Naruto zbudowane jest na japońskim folklorze. A nie może być oryginalne dlatego, że cały swój urok ma w mordobiciu, co jest dość popularne wśród gatunku... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zalgadis koniec z tym. Czy kazda twoja wypowiedz musi byc taka debilna?
Wez sie czlowieku ogarnij i uzyj mozgu czasem. Po 1. Napisales juz o tym posta w M&A, w ktorym dales zlego linka. Po 2. Zamiast zedytowac tamtego posta, napisales nastepnego. Po 3. Zachowujesz sie jak niedowartosciowane dziecko. Wiem, ze chciales, zeby cie pochwalic, jaki ty to jestes zajebisty, ze to znalazles, ale 2 posty w m&A juz WYSTARCZA. Czlowieku, masz 16 lat. Udawaj chociaz, ze cos w tej glowie posiadasz. Po 4. SKONCZ JUZ Z PISANIEM DEBILNYCH POSTOW. |
hmm, nie widzę żadnego podobieństwa. A co do tego czy lubię Naruto popatrz na mój avatar.
|
Naruto? To nie było to czasem jakąś przejściową modą?
|
Cytuj:
|
up@
Dopóki nie zobaczą japońskiej wersji ;p |
Pomysl na jiraye, orochimaru i tsunade tez wzial z jakiejs ksiazki w ktorej byly walki ropuchy weza i slimaka bez skorupy ;p
|
Cytuj:
|
Naruto-kluski jap.,ciesnina Naruto....
prawda |
Spoko, pochodzenie imienia Naruto zostanie wyjasnione przez ... za kilka(nascie//dziesiac) odcinkow. W mandze juz to bylo ;>
|
Cytuj:
|
Tak, chodzi o shippa.
W mandze to już było, w shippie będzie za 100 odcinków? ;p |
Czyli za 2 lata powinno wyjść. :D
Co do tych wieści o rozpoczęciu fillerów w Shippudenie to są one potwierdzone? Wydaje mi się, że jednak z mangą są związane (nie czytałem mangi, to tylko domysły). |
No pomysł może był wzorowany z tym, co pokazałeś. Choćby replikacja cienia.
No, ale przecież nie zjechali stamtąd wszystkiego no nie?? Tak czy siak uwielbiam Naruto.;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:34. |