![]() |
Skillowanie - slime
Witam!
Czy przy skillach 50/51 i eq crown helmet, crown armor, knight legs, dragon shield, platinum ammulet dam rade skillowac na slimie?Czy lepiej dobic wpierw 55/56? |
Po 40 minutach bedziesz musial zmienic slima bo Ci bedzie bez przerwy hity siekał, czasem nawet po 50.
|
60/60 EQ praktycznie takie samo poza shield (tower). Skillować mogłem max godzinę. Dotrenuj na tych dwarfach, nie musisz za często jeszcze zmieniać.
|
W eq najwazniejszy jest shield, wiec kup se tower/vampire i dobij bynajmniej te 60/60 przed slimami
|
ja mialem 30 knghta skile 69/67 DSM BOHY K LEGi RH DEMON SHIELD P AMMY
to 1 matka slima mi starczala na 4/5h |
@up
Z pewno¶ci± po uptade, bo w p secie przed uptade mogłam siedzieć po 3h,a po 40 minut...; d |
Dobij shielda 55 i możesz spokojnie skillować, tylko co jaki¶ czas musisz zmienić matkę. Sprawdzone xP
|
Tak jak inni ci mówi±, trochę te skille podreperuj (IMO 60/60 powinno być) i z obecnym eq możesz już zacz±ć.
|
Cytuj:
|
Na slimach zaczelam skillowac pallkiem przy shieldingu 53 z vampire shield. Przez kilka poczatkowych skilli trzeba uwazac, co kilkadziesiat minut zmieniac matke. Ale na tym poziomie to skille leca niemal szybciorem wiec pojdzie z gorki dobic do sensownego shieldingu:)
|
Witam.
Mam 21lvl, 62/62. Eq : Platinum Amulet, Warrior Helmet, Vampire Shield, Crown Armor, Knight Legs, Fur Boots (Mam też BOH ale to 0 arma ma;/), Wyvern Fang/Bright Sword. Czy moge skillować na slime ? Ile dam rade wytrzymać? Co jaki czas matke zmieniać ? |
Od¶wieżam..;D
|
Znów od¶wieżam
|
Lekko dasz rade, ale czy tak trudno I¦Ć I SAMEMU SPRAWDZIĆ???
Pzdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic ja skilowalem do 70/70 ciagle na dwarfach i bardzo fajnie szlo a potem bralem slimy i na slimach spokojnie dobilem do 80 i ciagle rosnie i ciagle na slimach skiluje :) szukaj slimow kolo wody, podstawa wendka i robaczki - wiec jedzenie masz na miejscu, tak ze jak bedziesz zmienial matke i bys musial isc po jedzenie do miasta to nikt Ci tego respa nie zajmnie... pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
mam paipery na to wiec mnie mozesz cmoknac w dupe :D a ty jestes calkiem na bakier z Tibiom i niewiem wogule poco sie tu wypowiadasz jak takie glupoty piszesz... pozdrwiam |
Cytuj:
@top tak jak wszyscy pisali - najlepiej sprawdzić samemu. |
=)
najbezpieczniej zacz±ć na slimie skillować od 60 skilli i eq co¶ a'la knight set =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |