![]() |
Eq (?)
Witam, mam knighta na furorze 24 lvl skille 60/54 i mam pytanie. Jestem nowy na tym servie, wiec mój budżet nie zachwyca :D (25k). Zastanawiam się nad kupnem Knight seta, i Medusa Shield. Czy to dobry wybór? W wielu poradnikach jest napisane, że tak. Jednak chciałbym spytać bardziej doświadczonych graczy czy w praktyce to sie opłaca.
Proszę o w miare szybką odpowiedź... Z góry thx. :) |
Kup knight seta spokojnie starczy Ci on do 40 lvla. Co do medusa shield... proponowałbym pozbierać na vampire shield.
|
Tak zdecydowanie Vampirka może trochę droższa ale lżejsza i jeden def więcej.
|
Moim zdaniem kup:
- Crown Armor - Knight Legi - Medusa Shield Jak Ci braknie kasy no to dozbierasz :] |
Kup Knight Seta + Dragon Shield. Zbieraj na Bohy i Medusa shield. Ewentualnie możesz zaszaleć i kupić Demon Shielda : PP
|
Thx wam, chyba zdecyduje się na Set proponowany przez Nunneza, pzdr
|
Hmm...
K-set starczy do 40 lvla + to go kup nie baw sie w c armor co jest 2x drozsze niz k armor a to furora? to swiat wojny :P latwo mozna pasc co do tarczy... hmm medusa 10k? max a vampirka z 15k wiec radzil bym ci kupic meduse bo 1 def to nie jest super roznica a za te 5k co ci zostanie kup health potiony :P |
Nie wiem po co knightowi BoH'y skoro może pieniądze zainwestować w tarczą tudzież broń. Ewentualnie w potki.
|
Jak to poco BoH'y knightowi? Szybsze łażenie=szybsze expienie. Szczególnie na Elf Fortress, gdzie bez problemu można szybko zarobić sporą sumkę.
|
Cytuj:
|
up@
Czy bohy dają więcej movement speeda na 24 niż na np. 150? Nie, dają 20 leveli movement speeda. A jeżeli chodziło Ci o atakowanie, to i tak 24 level da sobie rade. |
Bohów raczej narazie nie będe kupować bo po pierwsze brak kasy ;P a po drugie na tym lvl to duzo by mi one nie daky
|
Cytuj:
|
Eq
Ja mam knight seta i medusa shield. Jestem z tego bardzo zadowolony :).
Polecam:cup: |
Cytuj:
@Autor-zainwestuj w tarcze a nie armor czy legi. |
Do kasacji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |