![]() |
jak co miesiąc zarabiac 50k ??
Jaka trzeba mieć postać i co robić żeby na miesiąc mieć dochody 50k ??? musi być 100 lvl czy styknie 40? lub nawet mniejszy ??
|
wystarczy 30 lvl i da sie robic 10k+ na dzien, poszukaj ;)
|
Jeśli chcesz dużo zarobić to min 30 leve knight(bo pytałes o profesje), skille 65/65, obsidian knife i na mintwallin. Dobry exp i jeszcze lepsze kasa.
|
50 k miesięcznie to 1,6~ k w ciągu jednego dnia, a co to za problem 0= ? Siedząc 8lvlem na trollach tyle zarobisz.
|
Można również bardzo dużo zarobić za pomocą kostki do gry i losowaniom. Przynajmniej na Berylii jest to wciąż bardzo często praktykowane i widzę nieraz w depo ile ludzi na tym zarabia. Można wystawić np. los za 2k, a nagroda wynosi 10k. Oczywiście trzeba się liczyć ze stratą, ale jeśli masz dużo szczęścia to tylko zyskasz :)
|
Wystaczy miec 40+ rp isc na najewiekszy resp barbarianow i zbierac all halabardy i battle axe.Ja moim 54rp wynosze tam 10k dziennie i uzywam an hunta kilka mf
|
Cytuj:
|
Cytuj:
<input type="hidden" name="adresat" value="[email protected]" /> Kthxbye, mail do onetu poszedl, do bowi.org.pl tez wiec szykuj sie na wpierdol od mamy. |
50k na miesiac to 8 lvlem spokojnie zarobisz. Ja dziennie jak loot dopisuje na dragach to jestem w stanie tyle zarobic :P
|
Może po prostu nie wydawaj na jakieś bezsensowne duperele i siedź przed kompem 2h dziennie dowolnym lvlem na maine, zarobisz na miesiąc nawet więcej.
PS: najlepiej kup na allegro postać +130 lvl i full eq to się na pewno uda! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |