Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   Łączmy się [Nabory]! All retired Join in! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174722)

Finch 12-05-2008 18:43

Łączmy się [Nabory]! All retired Join in!

Witam.
Postanowiłem zacząć na nowo moją przygodę z Tibią. Ale nie mam z kim grać. W tym temacie proszę wszystkich którzy są retired i chcieliby na nowo zacząć grę oraz wszystkich innych, którzy byliby chętni do założenia coś w stylu rodziny, goldii. Świat jest obojętny, proponujcie jakiby wam odpowiadał. Mam tylko zastrzeżenie aby zgłaszały się osoby kompetentne dla których lvl, skille nie są rzeczami najważniejszymi lecz dobra atmosfera i świetna zabawa. Nie chcę zebrać ekipy do pkowania ale do wspólnych huntów, robienia questów.
Zdaję sobie sprawę z tego, że osób chętnych może być mało albo wcale takowych nie być no ale spróbuję.
Na początek ja zaproponuję. Otóż moim zdaniem możemy zacząć razem grać na Thori a to dlatego, że jest tam dużo Polaków i ceny są w miare stabilne.
Czekam na wasze zgłoszenia i propozycje :)
Cu :*

Fenor 12-05-2008 19:00

Proponuje na lunarze. Rozumiem, że chcesz, aby każdy kto chce być członkiem gildi ma stworzyć nową postać czy może mieć już postać na wyższym levelu?

Finch 12-05-2008 19:11

Może mieć na wyższym ale ważne żebyś był w rodzinie i pomagał jej członkom.

Fenor 12-05-2008 19:30

Więc było mi by bardzo miło gdybyś gildie postanowił założyć na lunarze, ponieważ mam tam postać na 39 levelu, ale nie mam nic przeciwko innym światom trzeba tylko zebrać odpowiednią ilość osób.:)

Finch 12-05-2008 19:33

SOrry ale Lunara odpada na 1 miejscu (nie pytaj dlaczego). Powiem tyle napewno odpadają światy n-pvp i pvp-e tez raczej. Proszę o podawanie propozycji światów uargumentowując swoja propozycję. Ja proponuje thorię, ponieważ jest tam dużo Polaków, w miarę obre ceny i mało osób on-line.

Ptakuba 12-05-2008 19:59

Proponuję Iridię, za jakiś czas wyjdę z Rooka. Serwer świetny:
-Niewiele ludzi.
-Mnóstwo Polaków.
-Większość osób pomaga sobie nawzajem.

Fremen 12-05-2008 20:01

Na każdym świecie tę wasza rodzinką pogonią =[

Finch 12-05-2008 20:11

A skąd wiesz jak jest na Iridii jak dopiero kończysz rooka? Ja proponuję thorię. Z reszta i tak czy thoria czy iridia czy co innego to jest nas tylko 2 ;/

Lotress 12-05-2008 20:23

Jak chcecie grac idzcie na jakis amerykanski serwer, gdzie jest malo polaczkow.

Wlazly1994 12-05-2008 21:48

Ja bym z chęcią do tego sie dołączył i proponuje świat Julera :) :)8o

Finch 12-05-2008 21:54

Sorry ale julera odpada w zupełności :( Nie pytaj dlaczego. Chodz na Thorię. A co prawda to prawda Polacy to największe tibijskie ( i nie tylko) nooby na świecie!

Fremen 12-05-2008 22:06

Polacy to nie największe nooby, po prostu ludzie na forum tak gadają, bo grają najczęściej na serwach niemieckich. Odwiedźcie serwer amerykański i pogadają z brazylijczykami :).

X-Zero 12-05-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Finch (Post 2054223)
Chodz na Thorię.

Ciągle to piszesz... to wygląda jakbyś od początku chciał tą Thorię, bo coś tam masz... Wszystkie serwy wg Ciebie odpadają itp. (w dodatku bez argumentów) ... ale to takie spostrzeżenie :P

Cytuj:

Polacy to nie największe nooby, po prostu ludzie na forum tak gadają, bo grają najczęściej na serwach niemieckich. Odwiedźcie serwer amerykański i pogadają z brazylijczykami .
Oczywiście... pogadajcie z brazylijczykami których i tak nie rozumiecie... spoko... xD A "br" to nie nooby, tylko Wy tak ich postrzegacie (tak samo jak polaków...chociaż zdaje mi się że "br" lepiej znają Swój własny język niż Polacy)...

Finch 13-05-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 2054394)
Ciągle to piszesz... to wygląda jakbyś od początku chciał tą Thorię, bo coś tam masz... Wszystkie serwy wg Ciebie odpadają itp. (w dodatku bez argumentów) ... ale to takie spostrzeżenie :P

Sam dopiero zacząłem grać na Thorii i jest tam jak narazie najfajniej. Ok,powiem tak, swiaty: Titania, Thoria, Selena,Pandoria, Obsidia, Iridia, Inferna, mogą być przez was proponowane ze światów niemieckich, Na nich można zacząć grać ponieważ ceny sa wysokie, jest dużo Polaków(to raczej minus), panuje wojna. JEżeli chciecie zaproponowac serwer amerykański ok ale podajcie charakterystykę tego serwera oczywiście plusy i minusy.

straganiaz 13-05-2008 14:30

A coby to dało gdy byś był liderem nie na Thori tylko na innej?
I tak byś miał 1 lvl
Ale ja proponuje Jamera !B)

Charin 13-05-2008 14:42

Ja mogę się dołączyć na jakimkolwiek świecie. Dla mnie zawsze liczył się tylko fun, tibijskie piwo i pieczenie tibijskiego chleba;)

Finch 14-05-2008 17:32

Mi nawet Jamera pasuje tylko mi jeszcze jąscharakteryzuj. A up jak coś to chodz na thorię. A i do innych kto by grał na Jamerze?????

Charin 15-05-2008 13:53

Np. Ja:) Tylko for fun:)

KaMiLSpAwW 17-05-2008 21:37

Chetnie sie do tego pomyslu przyłączę wraz z moim rl kumplem , mysle ze thoria bedzie ok ;)

Charin 18-05-2008 12:29

Więc zaczynamy???
Proszę podać dane w następujący sposób:
Nick:
Profesja:
lvl:
itd.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51.