![]() |
Wasze Ulubione Addony\Oufits :P
Założyłem ten temat bo nie widziałem podobnego.
Chce W nim was zapytać jakie są wasze ulubione addony (Oufits) Moimi są: -Warrior addon -Barbarian Addon -Hunter Addon -Summoner Addon :cup: ZAPRASZAM chce poznać i wasze ulubione addony xD :* |
Moje to wszystkie FUll:
-hunter(male)8o -barbarian(female):cup: -sumoner(male):baby: -asians(bez dodatkow)[male]B) -noserman(male)B) -warrior(male):confused: -beggar(female):cup: |
Ech... spamerski temat...
SUMMONER _/ |
Najładniejszy Jest Full Barbarian Koooooocham Goooooo
|
i love
full citizen full assassin full burger xD full norseman full shaman full jester broderhoood |
1.full druid <Mele>
2.full knight <mele> 3.Oriental <mele> 4.Full assassin <mele> 5.full mage <mele> fajnie wygląda :P 6.full broderhoood |
hah
Kocham summonera ( full )
Shamana ( full ) Nightmare ( full ) :D Assassina z mieczem i gołą klatą :D oraz Wizarda full < 333 :) |
Temat sie rozkręca Gz oby tak dale dziękuje wszystkim
|
mage - wand (male) kiedyś go będę miał!
|
ja
full citizen full assassin ;p |
Ulubione (te które według mnie są naj***) :
-Full Hunter [male] -Assassin tylko z szabelką u boku (jednak trzeba mieć full) [male] -Shaman [male] -Full Barbarian [female] |
Full assassin (niestety mam bez szabelki ;< )
Full Mage Full Pirate <female> Knight z sworem przy pasie <male> Full Warrior <female> |
Full female pirate <3
|
Dla mnie najlesze są Oriental i Druid
|
Full summoner <3
|
Moim zdanie najlepszy jest wizard na full (male) :]
|
Moimi są:
Mage (wand) i go mam;) Brotherhood full (nie mam;/) Full assassin( mam;) |
Full Citizen
TYLKO Full citizen
|
Cytuj:
@topic Citizen bez addonów, z kolorkami takimi jak od 1 lvl xd |
hunter (sam kaptur)male
Citizen (sama czapka)male Summoner (bez viali) male Pirate (sama szabelka) male warrior (full) male Barbarian (sam "loczek) male assassin (full i czarny kolor <3) male |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |