![]() |
Danubia... Trudny wybór
A więc zacząłem po namowie kumpli grać w Tibie na świecie Pvp Danubia. I teraz jest problem bo nie wiem kim grać ;] Grałem ostatnio do 8.0 a teraz jest to 8.11 i nie wiem kim dobrze ;/
Nie lubię profesji magicznych jakimi są Sorc i Drut Za to bardzo lubię fizyczne czyli Pallek i Knight W grze knightem mam sporo wiedzy swego czasu miałem 60+ kine też na pvp ze skillami 80/79. Pomóżcie zamierzam na wakacje kupić Pacc i nie wiem kim dobrze grać jeżeli chodzi o kase na EQ to jest luuzik koledzy podrzucą ze 100k + coś zmotam sam od innych... Tylko teraz pada pytanie kim lepiej i wygodniej... Sporo ludzi mówi że knight to nuuuda ale ja nawet go lubię ale palka też i nie mogę się zdecydować xD Za pomoc z góry dzięki |
Powiedz czy masz dużo czy mało czasu. Bo palek 3x szybciej wbija dista niz knight sworda/axa/cluba.
|
Czasu mam nawet sporo ;) no i w końcu niedługo wakacje xD
|
Hmmm ja bym Ci proponował Pala. Szybciej skile idą exp na wysokim levelu można się zabawic ^^ z noobkami . No a poza tym na 25lvl knightem raczej na dragi nie pójdziesz albo na 35 na gs'y. Ja proponuję Paladyna. I zakup tak chociaż na miesiąc pacca żeby wykonać postman questa.
|
I chyba tak zrobię ;) Już miałem pala z kumplem 80+ na Thori i fajnie się grało urozmaicony exp był bo kiną 60% czasu żółwie itp ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |