Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Nowe serwery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=174845)

Nataniel 14-05-2008 10:41

Nowe serwery

W tym temacie prosze pisać o wakacyjnym upadate.

- A konkretniej kiedy będzie
- Co nowego wojdzie
- Jak uleprzą sorców
- Jakie powstaną serwery

Narazie to rozważania lecz juz niedługo jakis news na tibi.com musi zagościć i mam troche zawęzie nasze domysły.

Osobiście nie moge się doczekać serweru non pvp mam nadzieje, że powstanie. Patrząc na wszystkie serwery no pvp dobże widać, że sa przeludnione, nie wspomne o candi gdzie ciągle są kolejki po 200 graczy.

Co do serweru pvp nawet jeśli powstanie to szykuje się na niego mnóstwo grup z innych pvp, jednym słowem będzie tam znacznie większa rzeź niż na Furorze, to nie dla mnie ja już swoje sie na Morganie nawojowałem.

Po ostatnim upadate bardzo uleprzyli Sorca i druida, lecz exura sio czyni z druida dwukrotnie bardziej oplacalną profesje.
Oczywiście będą musieli coś z tym zrobić tylko co ? nowy czar? nowy wand?

Ciekaw jestem waszych opini na te tematy :]

Askaral 14-05-2008 14:14

Ulepszyli, a nie uleprzyli.
Co do exury sio... widac ze nie grasz ed. Teraz leczenie siebie exura sio jest nieoplacalne, bo jest w zamian exurka gran. Co do updatu - niewazne co dodadza, mam tylko nadzieje ze nadal beda rozwijac tibie tak jak rozwijaja, bo nie mam zastrzezen do poprzednich upow (no moze tylko do tego z rojal spirami na caly ekran). Nowe questy plax ;p

Nataniel 14-05-2008 17:54

Właśnie ostatnio grałem ED zaledwie 60 no ale nie poświęciłem mu dużo uwagi.
Nie chodzi mi o leczenie siebie lecz o hunty, expienie w party.
Przykład EK ED i RP mogą sobie pozwolić na piękny hunt na behemotach dzieki sio knight zaoszczędza mnóstwo kasy, a druid może jenocześnie siochać i nawalać exori frigo.
Sorc już nie jest tak przydatny może co jakiś czas uhnąć lecz to nie to samo.

Emok 14-05-2008 18:13

http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=166&a=41

Jeśli nowego będzie coś wiadomo, to na 100% zagości news.

Radzio95 27-05-2008 08:24

@up
A ty co :ban: więcej reklam na tibia.pl nie było to sobie wsadziłeś reklame :ban:

Arsth 09-06-2008 22:11

Zamiast grać w tibie to idź poćwiczyć ortografię bo aż oczy bolą od czytania głupot jakie napisałeś. Serwery non-pvp powstały w ciągu ostatnich ~2,5 roku aż 4, zaś żaden normalny pvp nie miał okazji zaistnieć od lutego 2006 roku, dlatego też nie robiłbym sobie nadziei że znów powstaną serwery non-pvp. Aczkolwiek nigdy nie wiadomo co zdecyduje CIPsoft i czy w ogóle powstaną jakiekolwiek serwery. Co do druida widać że n00b jesteś skoro piszesz że sio jest opłacalne. A co do serwerów pvp to ilość ludzi jakoś mnie nie odstrasza, ja już mam swoją ekipe rli z różnych światów i to nie byle jaką więc o wojny sie nie martwie ;d

szast11 09-06-2008 22:18

A gdzie są największe kolejki dalej? Na non-pvp. Choć wolałbym żeby faktycznie powstał jakiś nowy pvp. Prawda jest taka że są spore szanse na to, że wogóle nie będzie serwerów, bo serwery to koszty a Cip'y ostatnio chętnie nie inwestują. Jak jakiś zrobią to wbijam w pierwszy dzień :evul:

hans12 20-06-2008 12:39

:)

Za smuce was new servy dla PACC przez pierwsze 2 tyg. jeżeli sie nie myle ;>

-Jedik- 21-06-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nataniel (Post 2056043)
Osobiście nie moge się doczekać serweru non pvp mam nadzieje, że powstanie. Patrząc na wszystkie serwery no pvp dobże widać, że sa przeludnione, nie wspomne o candi gdzie ciągle są kolejki po 200 graczy.

Nowych serwerów raczej nie bedzie, popatrz na liczbe osob online, na jednym swiecie online jest 300-400, na innym 950. Kiedys, jak masowo dodawali nowe swiaty, na starych serwerach gralo po 800~ osob, to byl wtedy max i praktycznie kazdy serwer byl pelny. Nie sadze zeby dodali nowe swiaty zbyt szybko.. ale kto wie ; d

Taziu 21-06-2008 21:13

nowe serwery maja wyjsc na euro 2012 z tego co mi wiadomo

Mr.Voo 21-06-2008 21:14

Jeżeli mieliby dodać nowy serv, z pewnością byłby to non, na wszystkich są kolejki po 100 osób i trzeba długo czekać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42.