![]() |
Nowe serwery
W tym temacie prosze pisać o wakacyjnym upadate.
- A konkretniej kiedy będzie - Co nowego wojdzie - Jak uleprzą sorców - Jakie powstaną serwery Narazie to rozważania lecz juz niedługo jakis news na tibi.com musi zagościć i mam troche zawęzie nasze domysły. Osobiście nie moge się doczekać serweru non pvp mam nadzieje, że powstanie. Patrząc na wszystkie serwery no pvp dobże widać, że sa przeludnione, nie wspomne o candi gdzie ciągle są kolejki po 200 graczy. Co do serweru pvp nawet jeśli powstanie to szykuje się na niego mnóstwo grup z innych pvp, jednym słowem będzie tam znacznie większa rzeź niż na Furorze, to nie dla mnie ja już swoje sie na Morganie nawojowałem. Po ostatnim upadate bardzo uleprzyli Sorca i druida, lecz exura sio czyni z druida dwukrotnie bardziej oplacalną profesje. Oczywiście będą musieli coś z tym zrobić tylko co ? nowy czar? nowy wand? Ciekaw jestem waszych opini na te tematy :] |
Ulepszyli, a nie uleprzyli.
Co do exury sio... widac ze nie grasz ed. Teraz leczenie siebie exura sio jest nieoplacalne, bo jest w zamian exurka gran. Co do updatu - niewazne co dodadza, mam tylko nadzieje ze nadal beda rozwijac tibie tak jak rozwijaja, bo nie mam zastrzezen do poprzednich upow (no moze tylko do tego z rojal spirami na caly ekran). Nowe questy plax ;p |
Właśnie ostatnio grałem ED zaledwie 60 no ale nie poświęciłem mu dużo uwagi.
Nie chodzi mi o leczenie siebie lecz o hunty, expienie w party. Przykład EK ED i RP mogą sobie pozwolić na piękny hunt na behemotach dzieki sio knight zaoszczędza mnóstwo kasy, a druid może jenocześnie siochać i nawalać exori frigo. Sorc już nie jest tak przydatny może co jakiś czas uhnąć lecz to nie to samo. |
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=166&a=41
Jeśli nowego będzie coś wiadomo, to na 100% zagości news. |
@up
A ty co :ban: więcej reklam na tibia.pl nie było to sobie wsadziłeś reklame :ban: |
Zamiast grać w tibie to idź poćwiczyć ortografię bo aż oczy bolą od czytania głupot jakie napisałeś. Serwery non-pvp powstały w ciągu ostatnich ~2,5 roku aż 4, zaś żaden normalny pvp nie miał okazji zaistnieć od lutego 2006 roku, dlatego też nie robiłbym sobie nadziei że znów powstaną serwery non-pvp. Aczkolwiek nigdy nie wiadomo co zdecyduje CIPsoft i czy w ogóle powstaną jakiekolwiek serwery. Co do druida widać że n00b jesteś skoro piszesz że sio jest opłacalne. A co do serwerów pvp to ilość ludzi jakoś mnie nie odstrasza, ja już mam swoją ekipe rli z różnych światów i to nie byle jaką więc o wojny sie nie martwie ;d
|
A gdzie są największe kolejki dalej? Na non-pvp. Choć wolałbym żeby faktycznie powstał jakiś nowy pvp. Prawda jest taka że są spore szanse na to, że wogóle nie będzie serwerów, bo serwery to koszty a Cip'y ostatnio chętnie nie inwestują. Jak jakiś zrobią to wbijam w pierwszy dzień :evul:
|
:)
Za smuce was new servy dla PACC przez pierwsze 2 tyg. jeżeli sie nie myle ;>
|
Cytuj:
|
nowe serwery maja wyjsc na euro 2012 z tego co mi wiadomo
|
Jeżeli mieliby dodać nowy serv, z pewnością byłby to non, na wszystkich są kolejki po 100 osób i trzeba długo czekać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |