![]() |
Pudzian terminator.
|
To chyba nie żart. Artykuł nie jest z pierwszego kwietnia, hmm... Na pewno pójdę na premierę, jeżeli Pudzian dostanie angaż. :D Kariery mu nie wróżę, nowy Terminator będzie prawdopodobnie równie śmieszny i bez polotu jak poprzedni.
|
pudzian ma troche smieszny glosik :D jak to bedzie brzmiec z ust pudziana
" I will back" xD ale i arnold schwarzenegger w poczatkach swej kariery aktorskiej dostawal same ciche role. a wiec I will be back ? :D |
Cytuj:
|
Ja o tym słyszałem już jakieś 1.5 roku temu. Więc możliwe,że to tylko plota.
Z drugiej strony.. Fajna opcja by była ; D Pudzian Terminator.. Zapewne zły. |
Cytuj:
@topic : Wydaje mi sie, ze Pudzian nie dostanie glownej roli, bo jakby nie patrzec - jest przyjemna osoba, ale aktor z niego nie bylby najlepszy. Stawiam na jakas role drugoplanowa, przeciez w filmie nie musza byc tylko dwie maszyny ;) |
Cytuj:
Ależ mi się wyobraziło. :')) |
Jestem za....
...jeżeli ta gra mu jakoś pójdzie ;S. |
Bzdura jakich wiele. Odpowiednio tępy wyraz twarzy na Terminatora ma tylko Arnold (Mariusz ma za to raczej głupkowatą minę). Na wikipedii jest napisane, kto jest najpewniejszym kandydatem na rolę nowego cyborga.
|
To raczej nie plotka, słyszałem o tym już dawno.
Super by było Pudziana zobaczyć w roli terminatora :D no i mniej efektów specjalnych by było bo on to potrafi taki np. samochód bez problemów unieść ;D Czy by był dobrym aktorem? Ludzie mówili że od razu odpadnie w tańcu a tu prosze walczy o zwycięstwo :P więc może i na aktora był by dobry. ^^ |
to zart prima aprylisowy umieszczony przez pewien serwis 1 kwietnia : ]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |