![]() |
Nadchodzą Święta
Mam pytanie, ponieważ doszły mnie słuchy że w tibii na świeta będzie Mikołaj więc chcialbym się dokładnie będzie można spotkać Mikołaja plz o szybka odpowiedź
Pozdr |
Swieta w Tibii to fajny bajer. W kazdym miescie sa choinki oraz pomocnicy mikolaja mozna od nich dostac prezent. Ostatnio 10 pomaranczy.
A co do Mikolaja tezba go znalesc nikt naprawde nie wie gdzie on jest. Podobno daje on misia lub lalke w zaleznosci od plci . :) |
ostatniej zimy była podobna akcja szukania mikołaja ... ostatecznie z tego co pamiętam to znaleziono grób mikołaja ...
BTW mogliby zrobić EVENTA z okazji świąt, tak jak wtedy był na teddy beara, to teraz na znalezienie mikołaja, a on by nagrodził pierwszego |
boże
ludzie przeciez świenta to chile radości z rodziną....
przeciez nie można pod pretekstem chodzenia do klopa sprawdzać czy sw mikolaja znależli i zbierac pomarańcze. No ja to może tylo chwile pogram żeby t ppomarańcze zdobyc bo fajnie w domku wyglądają SWIENTA STOP GRANIA W TIBIE PO SWIENTACH EXPIENIE DO OPORU !!!! |
co to sa swienta?
|
re up: tym to mnie rozwaliłeś...
|
jeśli tak wam zależy na pomarańczach to idzcie na huntera lub kupcie w sklepie
|
troche czasu poswiece na tibie.......a tak sobie to chcial bym miec fs i caly plate set
@topic : mozna mikolaja spotkac przy depo w kazdym miescie |
Cytuj:
hi present yes i cos dostajesz :D |
Cytuj:
|
A można od mikołaja dostać jakieś itemy np. serpent sworda itp. ??
|
Raczej TAK! Od Mikołaja jak masz farta możesz dostać nawet Tadybeara!
:Ork: :elf: :lucznik: Edit: PS. A kiedy dokładnie jest Św. Mikołaj w Tibii? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@fluorek Roznie to jest, ostatnio byly pomarancze, nie wiadomo co bedzie tym razem, ale napewno nic natyle wartosciowego. To sa radzej takie bajery. |
No ja bede lazil i szukal mikolaja, moze dostane autko pod choinke:P:D. Mam nadzieje ze zrobi sobie ze mna zdjecie:D:D
|
Właśnie kolega ma dobry pomysł!!!
Ten kto znajdzie mikołja niech zrobi soebie z nim zdjęcie i umieści je na forum... i aby się podzielil jaki prezent dostal :P |
Cytuj:
topic- świety łazi 6 grudnia :P |
Cytuj:
|
czy "pomocnicy" mikolaja sa tez na rook'u??
|
A ,o której godzinie można spotkać pomocników św. Mikołaja ?
Bo gram teraz 6 grudnia, byłem w Venore i nikogo nie widziałem ... Gram na Isarze , jest godz. 22 , gram od 20 ... I Mikołaja ani widu ani słychu ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |