![]() |
Góra pytań odnośnie Palka
A więc robie sobie po długiej przerwie od tibi palka na Refugi jest to świat No-pvp dość tani i mam tam sporo kumpli m.in (80 Ed, 40 Sorc, 38 Kina, 60 Ek) ale długi nie grałem i mam pytanka a nie chce popełnić niepotrzebnych błędów..
1. Gdzie teraz najlepiej expić po wyjściu z rooka 2. Od skilla 40 dist na ile skillów starczy mi Bp Small Stonów (po 100 kratka w bp) 3. Na którym lvlu kupić Pacc bo zamierzam ale nie wiem na jakim lvlu, i gdzie wtedy expić :) 4. Czy na pohu dalej można tak dobrze expić czy coś się zmieniło :D 5. Jakie eq nosić czy takie będzie dobre (b robe, b legi, vampka, c helm, bohy) 6. Czy dobrze zrobiłem decydując się na paladyna w tej wersji tibi? Za odpowiedzi z góry dzięki :) Baaardzo mi potrzebna wasza pomoc :) |
Cytuj:
Później można w Kazdo na dwarfach/rotach, w ghostlandzie, albo Vega :D - wszystko zależy od tego jakie masz EQ, jak lubisz grać i jakie masz skille. Cytuj:
Cytuj:
Gdzie expić? - niestety, ale nie wiem. Zbyt wiele upadte'ów mnie ominęło, żebym był w stanie ci pomóc. Popularne są Lodowe Giganty - spróbuj, co ci szkodzi. Cytuj:
Cytuj:
|
Odświeżam.....Odświeżam.....Odświeżam.....Odświeża m.....Odświeżam.....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |