![]() |
Adventure Quest i potiony
Wiatm.Gram w AQ i nie wiem skąd wziąść potiony.W Mage Shop robie sobie tylko pojedynczo mana potiony(niestety można tylko 1),ale health potionów nie darady,więc mam pytanie...czy można gdzieś kupić te potiony.Po zalogowaniu jest po 1,ale to za mało na niektóre potwory.Jeśli walcze z potworem troszke mocniejszym to nie mam z nim szans,bo zaraz kończą mi sie i musze uciekać,a zostaje mu 50-100hp,a czasmi nawet mniej ;(
Prosze o szybką odp.;] Pozdro Zamknięty |
Dużo jest tematów o AQ tam powinieneś napisać a nie nowy temat zakładać.
A najlepiej napisz na forum Aq. Tyle |
Jest już polska Wersja AQ?
|
Powinieneś sie zapytać o to na jakimś forum o AQ... Ale znaj moje dobre serce. Idziesz do magic shopu > prosisz gościa żebyś mógł pooglądać sklep > z półek wrzucasz składniki do jakiejś misy/czegoś tam> jak będziesz miał szczęście to dostaniesz tele do miejsca w którym stoczysz walkę z potworami o potiony. Pewnie gdzieś sie pomyliłem ale ostatnio w to grałem 2 lata temu.
|
Idziesz do Twilly'ego, dajesz "Heard any rumors ?", bierzesz tego questa i walczysz do momentu, w którym trafisz na stwora, który daje ci bodajże 7 mikstur leczniczych.
|
@Kozunek
Cytuj:
W tematach innych o AQ nie znalazłem nic o potionach czy można je kupić tylko,że w MS można je sobie zrobić. Dzięki za odp.,"pomogliście"mi.Szukałem na innych forach o AQ i nic o tym nie znalazłem. |
Robiąc 3 część Frogzard Hunter questu dostajesz do 10 potionów HP (w sensie że jak masz 0 potionów to dostaniesz 10 a jak 7 to 3). Pozatym to da sie tylko w Battle Monster zdobyć jak moglina sie znajdzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |