![]() |
Jakie axe?
Witam.
Mam 15lv i nie wiem z ktorej broni bic - dwarven, czy fire axe.(chyba, ze proponujecie orcish axe) Z gory dziekuje. |
orcish axe.
|
Orcish axe najlepszy wybór co do Fire axe gdy bedziesz mial ten 35 lvl sprzedaj f axe i kup noble axe bo F axe jest do kitu od kiedy jest zaklety w ogien.
|
Knight axe :P
|
ja preferuje batle axe bo jest najlepsze
|
Axe
Orcish Axe
|
do 20 lvl orcish axe, później knight axe ;)
a na 35 noble. :) @down a po co się tak rozdzielać co 5 lvl..? nie można po prostu ominąć dwarven i beastslayer axe? bo jak ktoś szybko expi, to to nie ma sensu wg mnie. |
=)
8-20 - orcish axe
20-25 - dwarven axe 25-30 - knight axe 30-35 - beastslayer axe 35-60 - fire/noble axe 60-75 - heroic axe 75-90 - royal axe 90+ - stonecutter axe 2-haned axami się zbytnio nie opłąca walić |
Tak na przyszłość się zapytam: na 35 lvlu wybrać noble czy fire axe? Ten drugi jest tańszy i zaczarowany w ogień, a ma tylko 1 ataku mniej.
Cytuj:
|
Bo f axe opyla się jedynie do za bijania ghostów ewentualnie potworów wrażliwych na ogień w 130% lub więcej, w innym wypadku jest do niczego.
Z noble axe i tak będą ci wieksze hity właziły + masz większą rozpiętość mobów na które możesz chodzić expić. |
Orcish axe... na 35 lvl NOBLE AXE!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |