Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Cya (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=17506)

Khan 20-11-2004 23:39

Cya

Z powodów różnych postanowiłem na czas nieokreślony zakończyć moją działalność na tibia.pl. Jest to decyzja przemyślana i niepodlegająca żadnej dyskusji.
Myślę, że udało mi się osiągnąć to, co chciałem. Znalazłem w końcu kogoś, komu mogłem pokazać część prac, i którzy potrafili ją ocenić. Poznałem sporo fajnych ludzi, z którymi można na luzie pogadać. Zrobiłem prawie 1k postów w 3 miesiące. ..Myślę, że to dobry moment, żeby się wycofać.
Ponadto, jak wspomniałem nie mam ostatnio zbyt czasu (szkoła, zespół etc.) Czasem będe jeszcze wpadał na forum poczytać co tam ludzie piszą, ale raczej rzadko sam coś dodam.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim fajnym ludzikom z forum i życze sukcesów w przyszłości.

Cya all!

HAIL PAINT! HAIL TIBIA.PL!

she_devil 20-11-2004 23:44

Phew...
No i co z tego? Czy to jest tak straszne?
I co teraz bedzie wszyscy zginiemy, MASKARA, ZAKLADA, SODOMA I Gomora -.-.

@down
Jakbym nie zauważyła. -.-. Wyjsc "po angielsku" nie mógł?

Zagan 20-11-2004 23:49

Ehhh, szkoda, że odchodzisz, ale widać miałeś swoje powody by tak postapić. Cya Khan. Po drugie She to nie ma być przepowiednia apokalipsy, tylko pożegnanie z tibia.pl.

behama 21-11-2004 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
Phew...
No i co z tego? Czy to jest tak straszne?
I co teraz bedzie wszyscy zginiemy, MASKARA, ZAKLADA, SODOMA I Gomora -.-.

n/c -.-

topic:
bye khan bbye :)

Makrela 21-11-2004 00:46

Em, bye. (Jej. Ale spamiasty post. Wręcz dołujący)

Zyraf 21-11-2004 01:04

Cya khan
będzie nam brakować twoich prac...

sesaj 21-11-2004 08:47

She, ma racje. Teraz nadejdzie czas zaglady i w ogole. Na tibia.pl juz nikt nie bedzie wchodzil... Ludzie zaczna nosic skarpetki na druga strone...aaaaaaa.
Pa Khan.

Baron Kaldrick 21-11-2004 09:00

Ojeeeeeeeej, jakie to straszne. Though, Khan, wiesz ze Cie lubie? Ale zachowujesz sie jak male rozwydrzone dziecko. Najpierw bulwersowales sie ze Cie nie wybrali na moda, potem chodziles z podpisem "jsetem przegrany" or smth like that, a teraz "oh, yay, he's leaving!" odchodzisz. Wiesz co? Krzyzyk (odwrocony, a jakze) ci na droge, though. Tracisz w moich oczach -.-

limenu 21-11-2004 09:41

ja już się nie musze martwić że strace coś w oczach barona :).
ale to nie ważne... nara Khan :P.

a tak wogule... to mnie też jest coraz żadziej na forum :P. Powoli, nieubłaganie zanikam.... i co z tego? :P :P :P

tak więc nara Khan:P

PiXik 21-11-2004 09:43

Ja też kiedyś się pożegnałem<brecht>głównie dlatego że Dalej uważam że diablo 2 to rpg a to że ktoś (czyt.gracze)nazwali sobie nawalanką mam w dupie bo diablo 2 było jedną z najlepszych gier rpg XXX roku już nie pamiętam kiedy.Trza było wyjść i tak by nikt nie zauważył;)

Stratos[PL] 21-11-2004 10:24

narazie khan..... :(

Rankor 21-11-2004 10:32

Znajac zycie jakas czesc formowiczow "postapi szlachetnie i nie opusci przyjaciela z forum" Czyli odejda razem z toba.

Ja zawsze sadzilem ze lepiej wyjsc po angielsku napisac najwyzej w profilu Koncze z forum i cya.

Poza tym Khan budziles wiele kontrowersji co do swojej osoby miedzy innymi uzyszkodnikami.

Co tu duzo mowic
c ya

Dr.Unknown 21-11-2004 11:56

Ciekawe czy wróci, zaraz przed wyborami na modów, jak to niektórzy mają w zwyczaju...
No cóż, Khan dobrze rysuje, więc to na pewno jakaś strata.
I tak od serce, zdałem już sobie jakis czas temu sprawę, że 1000+ postów to nie zaleta, i ludzię cię nie szanują:(
<edit>
Ciekawe czy Shanheavel odejdzie(bez obrazy Shan), w końcu Khan był jego inspiracją w rysowaniu, od niego się zaczeło...
<edit2>
Koniec końców, między innymi dzięki Khanowi zaczołem rysować.

Shanhaevel 21-11-2004 13:39

@Dr. Unknown

Odejść? Niee... Już radzę sobie sam. Khan był tylko mocnym kopem do grafik. Teraz luz. ;)

TOPIC: Cóż, trudno... I tak będę miał Khana na GG. :D Tak czy inaczej: Na razie. :)

AnElKa 21-11-2004 13:54

:(

Cya Khan.Szkoda że odchodzisz fajnym artstom byłeś :D Będzie mi ciebie brakować

limenu 21-11-2004 16:21

JA JESTEM Z ERY jONA I DEJVO :)...
hehe.. więc raczej zostane... ale szczerze to nie ma tu już o czym pisać :P.

Naszczęście jest owion, grafiki, twórczość i fora prywatne :)

Dowizul z Inferny 21-11-2004 17:00

Nieeeee Khan nieodchodź!!!!!

Shinjix 21-11-2004 17:19

No cóż.... Jedni odchodza inni przychodzą- taka kolej rzeczy. Szkoda, że odchodzisz. Papa Khan. :(

joey 21-11-2004 18:13

żegnaj Khan..... jakby ten dzien nie był wystarczająco do dupy :( ;(

eerion 21-11-2004 18:57

@Khan:
MY się jeszcze spotkamy... NIe bój nic...
@ Unkown:
Ty bądź ciucho bo to był przypadek (i IRCowe odpały :D )
Ogólnie - widzę że to co Gewof & Me kiedyś uczyniliśmy się rozprzestrzenia. I pomysleć że moda na głośne odchdozenia zaczęła się przy Bosalu :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:00.