![]() |
Rec-Key WAŻNE
A więc mam dość spory kłopot... Rzadko się loguje na Tibia.com... W końcu sie lognąłem i patrze a tam jest zarejstrowane na jakiegoś BRAZOLA : (( Szybko oczywiście zmieniłem na swoje dane i po miesiącu sie zaaktualizowały... Pytanie : Co teraz? Czy moge wciąż mieć hacka? Jeśli tak to jak jemu zapobiec?
Czekam na odpowiedzi , wszystko jest ważne - jeśli wiesz coś na ten temat to proszę napisz :( Pozdro |
Jesli ta osoba, ktora zmienila passy ma rec keya (zdazyla sobie wyslac, miala go wczesniej) to nadal mozesz zostac shackowanym.
Najlepszym sposobem bylaby zmiana passow oraz rec keya. |
Niestety ale ryzyko hacka nie minęło musisz uważać : wchodzić na konto codziennie , ale gdy twoja postać jest trochę warta a wiesz że ten ,,brazol'' ma twojego rec-keya polecił bym Ci kupić drugiego np. na allegro .
|
Tyle , że to już było dawno... Ostatniego hacka miałem z 1-2 lat temu... Chodzi o to , że jeśli zmieniłem tamte dane na swoje to już ok? Czy nadal moge mieć hacka? Jeśli tak... To jak zmienić teraz rec-keya (NIE POSIADAM PACC)
|
Raczej powinno już być ok , nawet jakby znał twojego Rec-Keya to widać już zapomniał o twojej postaci :p
A rec-keya nowego można jedynie kupić (~25zł) |
Chodzi o to, ze jesli ktos zmienil twe dane, to mogl wyslac na swoj adres rec keya. Jesli zas posiada go, to w kazdej chwili moze odebrac Tobie konto.
Nowy rec key kosztuje ok 20 zl, tutaj masz wszelkie potrzebne informacje: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=126467 |
Cytuj:
|
Rec keya dostajesz listownie do domu. Dane muszą się zgadzać.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |