Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zapowiedź Teaserów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=175170)

Rybzor 16-05-2008 17:51

Zapowiedź Teaserów

Dobra wiadomość dla tych, którzy z niecierpliwie czekają na informacje dotyczące letniego update. Jak zapowiada CipSoft, od przyszłego tygodnia, a dokładniej już w piątek, zaczniemy dowiadywać się o nowościach, które dla nas przygotowują.

Ze wstępnych zapowiedzi wynika, że tego lata mapa Tibii nie powiększy się, dodane zostaną za to questy, oraz zmieni się wygląd Rookgaardu - wyspy nowych, oraz Kazordroonu - miasta krasnoludów. Prócz tego interakcja z NPC zostanie polepszona, oznacza to, że komunikacja z nimi nabierze innego kształtu, jakiego? Póki co nikt tego nie zdradza.

Przypominamy o konkursie sms:
18 maja o godzinie 23oo - 3x PACC (dwa losowane, trzeci dla osoby, która wyśle najwięcej SMS).
(Wszystkie PACC dotartły do zwycięzców.)
31 maja o godzinie 23oo - 3x PACC (dwa losowane, trzeci dla osoby, która wyśle najwięcej SMS).

Undeadzik 16-05-2008 18:07

No to zaje******... pewnie znow cos popsuja, moze questy i fajne ale zmiana rooka i kopalni ... jak zwykle pewnie wszystko zje*** :(

Edit: HaHa ferst :p

Johanes19 16-05-2008 18:10

@Up
kto powiedzia, ze kopalnie? Pisze ze miasto ma byc zmienione...

@Topic
Zobaczymy czy cos teraz zwala czy poleprza xD

Mapetek 16-05-2008 18:15

Zmieni sie roogaard !!! Woow myslałem ze tego nie dożyje xD
Bardzo Bardzo fajnie ! Aż mi sie miło zrobiło :D

KrystianO 16-05-2008 18:16

Duże nadzieje wiąże z nowymi questami, nie dosyć że nagroda to i jeszcze rozrywka, a nie ciągłe i monotonne hunty :p

--Cienius-- 16-05-2008 18:19

Szkoda ze nie bedzie nowych terenow ... Mialo byc na wschod od svargrond z jakimis smokami ... To pacca w takim razie nie kupie ;]

Vryysas 16-05-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2059925)
Ze wstępnych zapowiedzi wynika, że tego lata mapa Tibii nie powiększy się, dodane zostaną za to questy, oraz zmieni się wygląd Rookgaardu - wyspy nowych, oraz Kazordroonu - miasta krasnoludów.

Coś mi się nie uśmiecha ta zmiana mapy na Rookgaardzie. :/
Mam nadzieję, że zmiany będą nieznaczne.

Sild 16-05-2008 18:45

Mam nadzieje ze nieczego nierozwala... Bo moze byc tak samo jak bylo z uptadem na zmiane potionkow... niby tylko potiony a tu caly system potworow zostal zmieniony na gorszy.. No ale coz sie zobaczy, mam nadzieje ze powstanie duzo fajnych questow dla FACCa ktore beda troche dluzsze i ciekasze niz te co sa teraz :)

Arcan 16-05-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vryysas (Post 2059975)
Coś mi się nie uśmiecha ta zmiana mapy na Rookgaardzie. :/
Mam nadzieję, że zmiany będą nieznaczne.

Żartujesz? Jak Cipsoft ma coś spaprać to zrobi to od razu z hukiem.

Undeadzik 16-05-2008 18:46

@up6

A jak pogarsza rooka ? :( albo dadza wyjscie z rooka na 1lvl xDD

neopostman 16-05-2008 18:47

Mhm, to pół roku czekania na byle co jednym słowem, powoli zmieniam podejście do CipSoftu z miana porządnej formy, do amatorszczyzny Xd.

Tariel 16-05-2008 18:52

Wszystko fajnie nowe questy i wiele innych ale co z przeludnionymi światami gdzie po prostu czasami nie ma gdzie ekspić.

Sild 16-05-2008 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tariel (Post 2060023)
Wszystko fajnie nowe questy i wiele innych ale co z przeludnionymi światami gdzie po prostu czasami nie ma gdzie ekspić.

Bo przeciez gdy CipSoft dodaje jakies nowe tereny to i tak wszystko idzie dla PACCa, chyba nigdy niedodadza czegos porzadnego dla FACCa...

A jeszcze co do tego z rozmowami z NPC, zamiast zrobic cos nowego i fajnego, to oni zajmuja sie czyms co jest dobre i niewymaga zadnych zmian... Tibia z czasem robi sie coraz gorsza i gorsza...

moja_postac_to 16-05-2008 19:07

Mam nadzieję, dotyczące rook-a, czyli:
-Mam nadzieję, że zostanie jakos powiększony resp potworów na rook-u;
-Mam nadzieję, że będzie większa mapa rook-a (bo jest strasznie mały)
-Mam nadzieję, że pokażą sposób na zdobycie Spike swroda ^.^

Mystlich 16-05-2008 19:07

Zmiany na rookgardzie ???

Oooo.....czyli quest na Spike Sworda będzie wreszcie skończony ;]
Ale na bank wyrzucą potionki z rookgardu bo "Rookgard to wyspa bez magii" a potiony używają magii leczenia czyli:

BYE BYE POTIONS ROOKGARD

WELCOM SPIKE SWORD QUEST XD

:)

MasterTusk 16-05-2008 19:18

Co do Rookgaardu, boję się że wymyślą coś na skuteczne, stopniowe pozbywanie się graczy None 9lvl+
Ciekawi mnie, czy zmienią loot rate trolli(mam na myśli gp - rookstayer z account balance 1kk to średnio jakoś 70lvl+)

Neff 16-05-2008 19:19

Update mają wnosić coś nowego, a nie poprawiać stare.
Jak coś zjebali to niech to nadrobią, a nie marnują czas poświęcony na tworzenie nowych obszarów. MiniUpdate byl bardzo fajny, w końcu został zwiększony stopień trudności. No ale ,,co za dużo to nie zdrowo".
Powinni dodać kilka takich expowisk jak banuta, of, ef, etc. o różnych stopniach trudności.

SadaelusPL 16-05-2008 19:23

moze nie kazdy update jest super kozacki ale zawsze cipsoft stara sie urozmaicic gre :p

Kusnier 16-05-2008 19:29

Kurde, a ja chcialbym ze 3-4 nowe dragon lairy conajmniej takie jak na edron bo to co sie dzieje w venore to ... a edron zawsze zajete :/

Co do rooka - wrescie cos sie tam zmieni, i bardzo dobrze. Rowniez ciesze sie ze znowu nic dla Faccow ;d

Askaral 16-05-2008 19:31

Jak zwykle pelno narzekan...ja sie zajebiscie ciesze ze bedzie nowy update.
Tibia to nie tylko exp i levelcie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.