![]() |
Zapowiedź Teaserów
Dobra wiadomość dla tych, którzy z niecierpliwie czekają na informacje dotyczące letniego update. Jak zapowiada CipSoft, od przyszłego tygodnia, a dokładniej już w piątek, zaczniemy dowiadywać się o nowościach, które dla nas przygotowują.
Ze wstępnych zapowiedzi wynika, że tego lata mapa Tibii nie powiększy się, dodane zostaną za to questy, oraz zmieni się wygląd Rookgaardu - wyspy nowych, oraz Kazordroonu - miasta krasnoludów. Prócz tego interakcja z NPC zostanie polepszona, oznacza to, że komunikacja z nimi nabierze innego kształtu, jakiego? Póki co nikt tego nie zdradza. Przypominamy o konkursie sms: 18 maja o godzinie 23oo - 3x PACC (dwa losowane, trzeci dla osoby, która wyśle najwięcej SMS). (Wszystkie PACC dotartły do zwycięzców.) 31 maja o godzinie 23oo - 3x PACC (dwa losowane, trzeci dla osoby, która wyśle najwięcej SMS). |
No to zaje******... pewnie znow cos popsuja, moze questy i fajne ale zmiana rooka i kopalni ... jak zwykle pewnie wszystko zje*** :(
Edit: HaHa ferst :p |
@Up
kto powiedzia, ze kopalnie? Pisze ze miasto ma byc zmienione... @Topic Zobaczymy czy cos teraz zwala czy poleprza xD |
Zmieni sie roogaard !!! Woow myslałem ze tego nie dożyje xD
Bardzo Bardzo fajnie ! Aż mi sie miło zrobiło :D |
Duże nadzieje wiąże z nowymi questami, nie dosyć że nagroda to i jeszcze rozrywka, a nie ciągłe i monotonne hunty :p
|
Szkoda ze nie bedzie nowych terenow ... Mialo byc na wschod od svargrond z jakimis smokami ... To pacca w takim razie nie kupie ;]
|
Cytuj:
Mam nadzieję, że zmiany będą nieznaczne. |
Mam nadzieje ze nieczego nierozwala... Bo moze byc tak samo jak bylo z uptadem na zmiane potionkow... niby tylko potiony a tu caly system potworow zostal zmieniony na gorszy.. No ale coz sie zobaczy, mam nadzieje ze powstanie duzo fajnych questow dla FACCa ktore beda troche dluzsze i ciekasze niz te co sa teraz :)
|
Cytuj:
|
@up6
A jak pogarsza rooka ? :( albo dadza wyjscie z rooka na 1lvl xDD |
Mhm, to pół roku czekania na byle co jednym słowem, powoli zmieniam podejście do CipSoftu z miana porządnej formy, do amatorszczyzny Xd.
|
Wszystko fajnie nowe questy i wiele innych ale co z przeludnionymi światami gdzie po prostu czasami nie ma gdzie ekspić.
|
Cytuj:
A jeszcze co do tego z rozmowami z NPC, zamiast zrobic cos nowego i fajnego, to oni zajmuja sie czyms co jest dobre i niewymaga zadnych zmian... Tibia z czasem robi sie coraz gorsza i gorsza... |
Mam nadzieję, dotyczące rook-a, czyli:
-Mam nadzieję, że zostanie jakos powiększony resp potworów na rook-u; -Mam nadzieję, że będzie większa mapa rook-a (bo jest strasznie mały) -Mam nadzieję, że pokażą sposób na zdobycie Spike swroda ^.^ |
Zmiany na rookgardzie ???
Oooo.....czyli quest na Spike Sworda będzie wreszcie skończony ;] Ale na bank wyrzucą potionki z rookgardu bo "Rookgard to wyspa bez magii" a potiony używają magii leczenia czyli: BYE BYE POTIONS ROOKGARD WELCOM SPIKE SWORD QUEST XD :) |
Co do Rookgaardu, boję się że wymyślą coś na skuteczne, stopniowe pozbywanie się graczy None 9lvl+
Ciekawi mnie, czy zmienią loot rate trolli(mam na myśli gp - rookstayer z account balance 1kk to średnio jakoś 70lvl+) |
Update mają wnosić coś nowego, a nie poprawiać stare.
Jak coś zjebali to niech to nadrobią, a nie marnują czas poświęcony na tworzenie nowych obszarów. MiniUpdate byl bardzo fajny, w końcu został zwiększony stopień trudności. No ale ,,co za dużo to nie zdrowo". Powinni dodać kilka takich expowisk jak banuta, of, ef, etc. o różnych stopniach trudności. |
moze nie kazdy update jest super kozacki ale zawsze cipsoft stara sie urozmaicic gre :p
|
Kurde, a ja chcialbym ze 3-4 nowe dragon lairy conajmniej takie jak na edron bo to co sie dzieje w venore to ... a edron zawsze zajete :/
Co do rooka - wrescie cos sie tam zmieni, i bardzo dobrze. Rowniez ciesze sie ze znowu nic dla Faccow ;d |
Jak zwykle pelno narzekan...ja sie zajebiscie ciesze ze bedzie nowy update.
Tibia to nie tylko exp i levelcie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |