![]() |
Wasze oceny/zachowanie na koniec roku
W tym temacie piszcie o waszych ocenach/zachowaniu jakie bedziecie mieli na koniec roku
Ja oceny polski-4 chemia-3 fizyka-4 niemiecki-2 :evul: wf-5 biologia-6:cup: technika/muzyka/plastyka - 5 :cup::cup::cup: historia- 3 geografia -4 matma- 4 religia - 3 (666) wos - 5 zachowanie dobra aa 2 gim a wy? |
Bania i zarazem nie klasyfikacja z wszystkich przedmiotów i naganne zachowanie.
|
I z czego ryjesz człowieczku? Czy podniecenie związane z końcem roku szkolnego jest powodem aby zaśmiecać forum bez powodu?
@down: Więc uważaj żeby nie poplamić monitora. |
Cytuj:
|
Darujcie sobie i tak większość użytkowników będzie wpisywała sobie same piątku, aby popisać się przed resztą.
|
Polski 5, angielski 5, rosyjski 5, biologia 3, geografia 2, matma 3, fizyka 3, chemia 3, historia 4, sztuka i muzyka 5, WF 5, WOS 5, religia 4/5. Zachowanie pewnie bdb. A, jeszcze dochodzi z zeszłego roku informatyka (5) i technika (5). 3 gim.
|
Ja szczerze mówiąc to nie wiem ... Mieszkam w Szkocji i moje oceny poznam dopiero na koniec roku :p .
|
Polski 6, angielski 5, biologia 5, geografia 5, matma 5, fizyka 4, chemia 5, historia 5, sztuka i muzyka 5, WF 5, WOS 5, religia 4/5. Zachowanie wz. xD. Infa 5 i Technika 5. 3 Gimnazjum, gorzej z testem :( Ogolnie to jestem zadowolony, tylko fizyka jak zwykle szwankuje xD
|
ocen nie jestem pewna, ale średnia około 3,7 powinna być.
religia - 4, polski - 3, angielski - 3, Wf - 5, historia - 3, geografia - 3, fizyka - 5, chemia - 4, niemiecki - 4, informatyka - 5, Wok - 4, biologia - 3, przedsiębiorczość - 3, matematyka - 4, PO - 3. zachowanie bdb/wzorowe. 1 LO. |
Stary, przyzwyczajaj się... Fizyka szwankuje? Ehh... w gimnazjum bez problemu każdy na czerwony pasek wychodził, a w liceum średnia 3,7 powinna nieraz zadawalać. :P (Mówię tak, bo to chyba mi się przyda;] )
Na półrocze miałem jakieś 3,9, a teraz jak zaraz wszystkiego nie poprawię to będzie trzeba się zadowolić jakimś 3,5. Aż boje się liczyć moją średnią. :/ |
Zachowanie: Wzorowe
J. Polski 4 J. Angielski 3/4 Historia 4 WoS 4 Biologia 4 Geografia 5 Matematyka 4 Fizyka 4 Chemia 3 Plastyka 5/6 Muzyka 4 WF 5 Informatyka 5/6 Religia 5/6 2 Gim. |
Zachowanie: Dobre.
J. Polski 4 J. Angielski 5 Historia 3 WoS 5 Biologia 4 Geografia 4 Matematyka 3 Fizyka 3 Chemia 4 Muzyka 6 WF 5 Informatyka 6 Religia 6 2 gim. |
Wf 4/5
Historia 3 Matematyka 3 PO 2 BHP 2 Biologia 3 Polski 3/4 Rosyjski 3 Przedsiębiorczość 3 Fizyka 2 Chemia 3 Technologia gastronomiczna 3 Religia 5 Geografia 3 Angielskie 3/4 Praktyka gotowania 5 Informatyka 5 Zachowanie: dobre I klasa technikum kucharz. |
Zachowanie: ndp o.O (bedzie dobre na koniec raczej)
J. Polski 4 Matematyka 5 J. Angielski 6 Informatyka 6 Historia 5 WoS 5 Biologia 4 Chemia 5 Geografia 5 Fizyka 4 Muzyka 5 WF 5 Religia 3 _/ ~~ 4,76 (bez religii 4,91, kur*a mac) Z poprzednich lat: Plastyka 5 Technika 5 3 gim |
u mnie strasznie, niewiem dlaczego ale w pierwszej klasie gim srednia byla 4,7 a teraz ?
Polski-2 Matematyka-2 Biologia-2 Chemia-2 Fizyka-2 Angielski-4 Historia-4 WF-3 Plastyka-6 Wos-2 Geografia-2 Religia-3 Zachowanie dobre niewiem co sie ze mna stało, w tym roku szkolnym otworzylem ksiazke z 2 razy;( |
Cytuj:
polski-4 chemia-3/4 fizyka-3/4 niemiecki-4 wf-4 biologia-4 technika-6 muzyka-6 plastyka - 4/5 historia- 6 geografia -4 matma- 3 religia - 6 wos - 6 informatyka- 6 Angielski-5/6 zachowanie dobre/bardzo dobre 2 gim Mam nadzieje, że przy tych łamanych będzie ten lepszy wynik ^^ |
Przedmioty, które liczą mi się do średniej:
Język polski - 4 Chemia - 5 Fizyka - 5/6 Biologia - 4/5 Technika - 4/5 Muzyka - 5 Plastyka - 5 Historia - 5/6 Geografia - 4 Matematyka - 4 WOS - 5/6 Informatyka - 6 Język angielski - 6 W każdym razie - czerwony pasek będzie. :) |
Chyba wole sie nie przyznawac ;]
zachowanie ; bdb/wz fizyka ; 1-2 matma; 2-3 polski; 4 historia ; 3-4 biologia ; 3-4 wos- 4-5 reszty nie pamietam ;s |
Cytuj:
|
same 2...tylko infa i wf -5
zachowanie naganne... 3gim ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:35. |