![]() |
Update a rookgaard.
Dzisiaj zapowiedziano teasery. Pojawił się przeciek, że duża ilość zmian dotknie wyspy nowych. Jak myślicie, jakie one będą?
Pozdrowienia Sven |
Wypuszczą Mino Mage do miasta !11!11 :cup: :cup:oneoneoneone
Myślę, że rozszerzą tereny dla PACC ; < |
Według mnie tym razem doczepią sie do zwykłej liny (rope) tzn. lina już nie bedzie potrzebna na Rookgaardzie bo każdy kto przestał grać w Tibie tylko dlatego że utkną w dziurze to potencjalny klient (pacc). Dalej skasuja zapewne pola trucizny bo każdy kto zgnie i wylaczy gre mógł by zostać potencjalnym klientem (pacc). Dalej kto wie może każdy pierwszy level bedzie zaczynał z jakaś bronią by było łatwiej i dzieki temu Cipsoft wiecej zarobi bo każdy nowy gracz = KLIENT
Wniosek: Tibia stała sie 100% komercyjną gra Pozdrawiam |
Re: Robal
Heh, czekam tylko, aż za zmianę outfitu będzie trzeba zabulić 2 euro...
|
albo minos spadnie z tamtej skały
|
#Mega_RobalXXL
Nie wydaje mi się, by posunęli się tak daleko... Myślę, że raczej zmienią wygląd elementów typu: dziury, jaskinie, drzewka etc(bardziej nadające klimat - oczywiście wg Cipsoftu) Moim zdaniem mają powody do obniżenia częstotliwości i ilości wypadania GP z trolli. Wątpię też, żeby umożliwili zdobycie Spike Sworda poprzez dodanie nowego questa) Tokiem myślenia Cipsoftu, może warto byłoby spróbować dodać jakieś rzadkie najazdy na Rookgaardzie? EDIT: No i oczywiście z każdym update'm trzeba liczyć się ze zmianą rope place na Wasp Tower, oraz lekką zmianą Minotaur Hell. EDIT2: Idą na komercję czy nie - to nie ma znaczenia skoro tak czy siak gracze sobie ponarzekają WCIĄŻ grając. |
Cytuj:
|
@MasterTusk
A czy Cipsoft zarobi cokolwiek na "dziury, jaskinie, drzewka etc" :-) Wątpie. Komercja, komercja, komercja :) Z drugiej strony im sie nie dziwie bo w koncu to sa "normalni" ludzie którzy maja swoje prywatne życie i musza za coś żyć a Cipsoft to normalna firma która ma swoje wydatki. Robal |
No to po co zakładali ten głupi Cip Soft w 2001 roku?
Żeby mieć nowe wydatki i zmuszać ludzi do PACC`a? |
A ja sobie czytalem ciekawostki o Rooku... I... Mysle ze zmienia Amber w zwyklego potworka... Czemu?
Amber (z Rookgaardu) Według niektórych źródeł Amber jest płatną zabójczynią. :> Albo wypuszcza MMa: Dnia 03.09.2007 r. o godzinie 17:58 na świecie Askara wielu graczy zauważyło biały komunikat. Dotyczył on właśnie tego potwora. Treść komunikatu: 17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room! O.O A tak czy inaczej, Bug bedzie niepokonany i bedzie dawac 400 expa! Plotka głosi, że w wyjątkowym przypadku Bug nagle potrafi odjąć 300 HP na turę. Lol. Albo spuszcza z kaganca pieska... Ponoć w jednym miejscu na Rookgaardzie można zobaczyć na battle wampira! Wyobrazam se Vampira w miescie... Lolz... "Ponoć ktoś niedawno znalazł przedmiot o nazwie Enchanted Rose... Bla, bla, bla... otworzył nią przejście w ścianie oddzielającej Ghoula od reszty świata!" Muahahsuahaha. http://wiki.hunted.pl/wiki/Plotki#Pl...a_Rookgaardzie Dla zaciekawionych :< |
Pewnie wyje**ą potionki, bo w koncu to jest wyspa bez magii .... ;/
|
Heh ja bym postawił na powiększenie wyspy (terenów, więkrzości dla pacc) ale małe i nikłe (troche podziemi dodadzą). Na 100% zmienią wygląd niektórych itamzów... Możliwe, że dodadzą 1 nowy queścik (moja cicha nadzieja), lub DOKONCZA quest z spike swordem czy jakoś tak (patrz artykuł z Lesiem Oblesiem [HAIL!]) Tak czy inaczej wątpie żeby coś strasznie nowego dodali :/
Moje ciche marzenia: Fajnie jakby dodali 5 domków i jedną guildhalle :], powiększyli tereny i expowiska, dodali z 5 nowych potworków i kilka questów (1 z bramką levelową), a także CERTYFIKAT ROOKGARDU dzięki któremu będziemy mieć dowód rookstayerstwa (30lvl) i który z wyjściem na main znika. XD ale To juz tyle z moich cichych marzen XD |
Ale potiony to nie magia...
|
Oby dodali, że każdą postać powyżej 8 lvl zerują/zniżają do stanu 8 lvl (skille, eq, etc).
|
@up: Nie bądź taki brutalny
Fajnie by było jak by jakiś Quest dodali! Najlepiej to jakiś z naszego forum! |
Ej wjecje com??!/?
najlepjej jakpy dotali ekspowisko demonuf i orszabaluf aby karzdy rokstejer mukł szypko fbic pjentnasty i pul lewel :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :D:D:D >>> DŻOŁK <<< :D:D:D A na serio, my sie cos wydaje, mam zle przeczucia ze cos zrabia ;/ |
Czuje, ze zmienia tylko i wylacznie wyglad i może dodadza nowe quest'y :]
|
Moim zdaniem rookgaard będzie rozbudowany w stronę ułatwienia i zachęcenia nowych graczy do dalszej gry. A CipSoftowi nie zależy na graczach ,którzy zostali i graja nadal na rooku tylko na dużej liczbie nowych graczy ,a także na kasie.
|
Myslę że zmodyfikują samą osadę , rozszerzą raty :D, no i coś tam pozdobią.
|
Pewnie zrobią nowy teren dla pacc i questa no i pewnie dadzą większy resp
potworów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |