![]() |
[GUARDIA]Orshabaal
Kręci 171 EK Psiak of guardia.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328230 "Wiedziałem, że tak będzie ale chciałem pokazać ze na Guardi potrafia zabić jakiegos bossa..." Psiak of guardia |
Dla mnie naprawde wielki gracz.
|
Pierw mu ukradli orsha a potem lota xD
|
lool xDD Cytat Psiaka normalnie jak z filmów ;D
m wall to kogo był? |
Normalka na Guardi :) jak tam około 70% to boty :P
|
Wiadomo było, tu 90% knightów 100+ to tacy, którzy tylko umieją nastawić bota.
@down Nie zmienię! |
@up Zmień avatar!
@Topic Film spoko, totalna rzeź :) |
polaczki pokazaly sie jak bije orsha xD!
zero organizacji, party moze z 4 graczami, ogolnie gz! |
Wytrzymac nie moge jak takie cos widze, chlopak chce pokazac ze Guardia "cos" potrafi, ale nie oni wola aby kazdy uwazal ten server za najgorszy kradnac orsha, a potem loota...
Ale i tak GZ Psiak :] |
No najs ;)
A jaki loot :D? |
Cała Guardia... Wie ktoś może jaki był loot?
|
Pokikon napisał "żal" więc najprawdopodobniej nic nie wypadło, ale może być na odwrót. Pokikon karaaa?
|
Psiak załatwil siocherów, zlurował, zbloczył, a pokikon naab stał tylko i czaił sie jak stary pies az orsh padnie zeby loota podpieprzyc... Nie mniej jednak, psiak chyba postawił tam pare magic walli, kiedy aarm przejął orshabaala :D
|
Aż mi się żal robi jak patrzę jakie nooby są na Guardii. Najlepiej niech cipsoft po prostu usunie ten serwer, bo to co się tam dzieje woła o pomstę do nieba.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Racja , jak Aarm przejął orsha to Psiak go udupił : < dla mnie chujnia ... Noob vid ;<
|
Cytuj:
|
Ale noobstwo, aż trudno uwierzyć... Psiak, gratulacje, a przede wszystkim gratuluję nerwów na takie nooby z guardii.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |