![]() |
Pytanie
Witam!
Sprawa wygląda tak... Bardzo długo nie grałem w Tibie, ale zamierzam na nowo zacząć, a ponieważ mam 3 porządne postacie i chcę się dowiedzieć, którą z nich waszym zdaniem najbardziej opłaca się teraz grać... Postacie to: 120 ek, 94/91, 8 m lvl; 108 pal, 97/72, 19 m lvl; 115 sorc, 71 m lvl; 113 pal, 95/70, 20 m lvl. Oczekuję tylko poważnych odpowiedzi od graczy, którzy wiedzą o co kaman. |
Cytuj:
|
Szczerze?
Każda z tych postaci jest bardzo dobra... Ostatnio gracze marudzą, że Druid ma większą przewagę nad Sorcererem z powodu Sio i run lodowych (demony itp.). No ale Sorc wg. mnie też jest potężny... EK ma ładne skille. Mógłbyś zarabiać, a zarabiać nim... Zawsze byś się przydał jako bloker. Paladyni też wymiatają. Skille, mlvl... Idziesz, gdzie Ci się podoba (No, prawie...) Kurczę, one wszystkie wymiatają i wszystkimi opłaca się grać... No chyba, że denerwuje Cię wyższość Druida to Sorc odpada : ) @DOWN: Racja! Po co kogoś leczyć, nie? Lepiej niech kupi sobie drogie poty i sam się leczy, później mu zwrócisz kasę! Albo w ogóle po co kogoś leczyć?! Padnie i zaraz przyjdzie... |
Sorcerer rzadzi i tyle druid do kitu ale jak chcesz zalezy jak kto woli ja wole sorca noi co z tego ze druid ma sio i czary lodowe a sorc sdki co to za przyjemnosc jak patrzysz na EK czy ma zolte lub czerwone hp i wciskasz glupiego hotkeya zadna przyjemnosc druid idzie na latwizne...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |