![]() |
Tibian Earth
Od jakiegos czasu nie smiga mi Tibian Earth mam caly czas bialy ekran nic nie ma. Czy to tylko ja tak mam czy jakis blad na stronie? Jak sie tego pozbyc? Tzn zeby smigalo ; d
|
Zainstaluj najnowszą wersję flesza.
http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash (nie mówię, że na 100% pomoże, ale być może :P) |
Pomagało i przestało. Jednym słowem coraz gorzej z TE :/
A do tego nie widzę nigdzie starej zwykłej mapy całej Tibii. |
Cytuj:
Zakładka "Dla graczy" -> "Mapa świata" |
Według mnie to aktualizują tibian eartch :p
|
Cytuj:
Imho mogła by być na stronie z resztą map, jako pierwsza najlepiej, przed miastami. Z zasady jak się szuka to od ogólniejszych terminów do bardziej szczegółowych, a przecież do "Map" jest bezpośrednio link na górze serwisu. No ale nie o tym temat, więc już cichosza ^^ |
Cytuj:
|
Ja także mam pusty ekran, ale interfejs jest. Co się stao?
|
Nadal niezmiennie u mnie nie działa :/
Ja mam FF 2.0.0.15 i AFP 9.0.124.0 Jak u kogoś działa, to niech poda swoją konfigurację. Może to wina konfiga. |
Ja tez mam pusty ekran wtf? naprawcie to plax
|
TE zostanie niebawem zupelnie od nowa zrobione.
|
Wreszcie jakieś info, światełko nadziej w tunelu (byle to nie lokomotywa xD) THX
|
Co do TE to naprawcie ten okropny błąd ze świętością... Jest napisane "świentość" jak najeżdża się np. na orca berserkera :/
|
teraz działa ale mi też czasami się pokazuje tan czerwony krzyżyk i wszysko a mapy nie ma. ale narazie wszystko gra
|
no i kolejny błąd
no i znów nie działa jest ten krzyżyk i w ogóle a mapy ni huhu. dzięki temu nie mogłem dziś wielu miejsc znaleźć :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |