![]() |
Druid Czy Sorc?
Siema mam pytanko kim zagrać na poczatku lipca zamierzam kupic pacca
nigdy nie gralem na powaznie postaciami magicznymi. I wlasnie tu sie pojawia moje pytanie kim zagrac? Przewaznie bede expil solo z lekka nuta ryzyka nie nawidze bic dragow!!!!!!! Korci mnie sork ale z drugiej strony drut ma lepsze rozgi i nie wiem czy z woi mozna poszalec na PACCU? mozecie dacie z jakies rady? Zgory thx |
Ja dam radę - napisz w przyklejonym temacie, bo się syf robi...
|
Poradze ci sorca ma lepsze czary atakujące i z ognia możesz bić Gs.
Źle napisałeś druid w nazwie tematu ;( |
wiem
wiem ze zle napisalem juz poprawiam a do przyklejonego tez juz dalem
|
Zaraz będziesz miał odpowiedź w przyklejonym ; )
|
=)
ja polecam druida =) bo frigo rox =)
|
@up: Frigo taka powah nie jest ;p. Na paccu nie ma różnicy (bo i tak dragi tam zwykle zajęte, a dobrym expowiskiem są Asy, które i ogień i lód trawią tak samo).
@topic: Ujme to tak, z początku pewnie będzie się lepiej grało sorcem, ale to do 19 lvlka, potem idzie się z druidem na równi do 33 lvl. Wtedy druid dostaje kopa w postaci dragów (sorc musi się zadowolić tylko zwykle pustymi, kasodajnymi, dającymi podobnie expa co drag Asami). Druid może chodzić na asy z tym samym skutkiem, ale jakoś rzadko widze tam druidów. Druid ma przewage przez dosyć długi czas, jednak traci ją bezpowrotnie w momencie zaczęcia huntów przez sorca na ice islands. Więc jeśli chcesz jak najszybciej wbić ~60 lvl polecam druta, jak chcesz coś wyżej polecałbym sorka ;p. |
Sork....
Był już taki temat.... A nawet sonda! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |