![]() |
Jak expią rookstayerzy?
Nie, to nie jest kolejny durny temat "Jak wbiłeś ten lvl?".
Otóż, zawsze interesowało mnie jakimi drogami expią rookstayerzy z lvl ~60 i większym. Czy siedzą na trollach, czy mają jakieś ciekawe drogi? Ktoś coś wie? wątpię, by te rekordy z rookstat były tylko i wyłącznie dziełem troll cave. :) |
A ty myslisz, ze mamy na demki isc? albo cos?
najlepsze expowiska na paccu dla rookslayerow to spidery + bugi, troll cave i ew. poziom 0 z wolfami |
1. Kółko: wasp tower -> orc spearman + orcs -> skeletons -> orc tower -> poison cave.
2. Minotaur Hell. 3. Samo poison cave. :) |
Cytuj:
|
Expie na wilkach i trollach premmy zone bo chce szybko expic, bardzo to nudne i monotonne sie robi z czasem, mino hell i inne takie te miejscowki to bardziej dla zabawy, nie zapominajmy o spawnach ze skele na ktorych robiac lootbaga mozna nawet i czasem troszku zarobic. Teraz juz sie inaczej patrzy na expienie na MH z racji tych czestych i skutecznych hit'ów badz co badz rstayerzy expia tam gdzie kazdy inny
|
Pacc
Trolle - Wilki, Trolle - Wilki, Trolle - Wilki, Trolle - Wilki... (Tylko na takiej kombinacji da się wbić 200k+), oczywiście zaliczamy szkielety i węże. ;d Jak Trolle są zajęte to Wilki - Pająki. Facc Psc - WT |
Ja osobiscie expie na Wolfach i Trollach na paccu : ) mam tam 6,5-,7k/h exp jest dobry jestem wstanie bez problemu wbić 70k expa dziennie
A hlvlowi rookstayerzy też tam expią i wyciagaja wiecej bo szybciej biegaja ;) Pozdrawiam |
Zalezy jakie skrypty maja :)
|
Na botach... ;)
|
"Jak expią rookstayerzy?"
Expią Normalnie ahahhaa C(:8o |
Prawie każdy rooksteyer urzywa bota tak jak ktos obliczył że bedzie to około 5000h(może wiecej nie pamiętam). Raczej nikt by tyle nie siedzał na tak nudnych expach. Ja miałem(nie wiem czy można tak ująć) taka postać na lvu 16 i już mi się nie chciało expić.
|
Cytuj:
|
Poison cave rulez!!!!!!
|
Cytuj:
topic. Może wy zdradzicie swoje drogi? :D |
Facc
Cave z wolfami>bear cave>bugi pod mostem>wieza waspow>skele>wieza spearmana>spider cave. |
no cóż na rooku jest trudno expić bo jest wiele nowych graczy ale dobrym expem na facc jest wolf cave (szybki respawn) polecam też szkielety choć wolniej się respią nie są aż tak zapełnione gdyż dla nowych graczy są nieopłacalne w czasie dobrze jest też poexpić na bugach
|
Cytuj:
@up nice nick ;( @top pacca nie mam wiec max wyciagam 6-7k/h ale to rzaaaaaaaadko X( na 2 bearach> wasp tower>skele>pc |
Cytuj:
rusz dupę i próbuj na własnych błędach, a nie czekać na gotowe -.- |
Cytuj:
|
1. Mino Hell
2. Kolko - beary > wasp tower > orc tower > szkielety > poison hell... 3. Wolfy > szkielety > rotwormy > bear caves... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |