![]() |
Czy takie eq nie jest za dobre ?? !!
Mam taki mały problem. Mam 8 knighta i eq:
Devil Helmet Knight Armor Plate Legs BoH Beholder Shield Serpent Sword Czy opłaca mi się chodzić z tym eq? Nie jest ono za dobre? Z góry THX za odpowiedź ;) |
BoHy zdecydowanie powinieneś na razie zostawić w depo, bo na tym lvlu masz sporą szansę na to, że padniesz a póki co i tak nie są Ci potrzebne do expienia. Resztę w zasadzie możesz nosić. Mógłbyś jeszcze zamiast knight armora nosić plate.
A teraz szczerze. Chciałeś się pochwalić eq, a nie zapytać o poradę? |
Nie chciałem się pochwalić eq, ponieważ mnie to "wali" co inni ludzie myślą o moim eq. Po prostu nie wiedziałem, co mogę nosić, a co nie... Bo mam 8 lvl, więc jeszcze tak strasznie na tibii się nie znam... ale thx za odpowiedź już BoHy leżą w depo ;)
|
Hmmm
Jesli nie chciales sie pochwalic eQ i napisales ze sie jeszcze tak nieznasz na tibi to skad masz na 8 lvl np. bohy ? moze allegro? :miecz: KNIGHT WYMIATA :miecz:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Ja nie kupuje itemów, ani pieniędzy, ani NIC na allegro, bo to ( chyba ) jest niezgodne z prawem... |
skoro masz takie to w nim chodz jak stracisz to znuw odkupirz sobie je na alegro
|
Cytuj:
|
Bohy zostaw w depo. Jeśli to nie jest non-pvp, to k armor zostaw również. Na non-pvp też możesz zostawić :P
|
Cytuj:
|
Jak juz dzis mowilem bohy zostaw w dp. Potem skill i heja exp. Pozniej lepsze eq i tyle
|
niestety double :<
|
Cytuj:
ThX, że jednak ktoś mi odpowiedział normalnie, nie oskarżając mnie... :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |