![]() |
Indestructible Wall [WMV]
Indestructible Wall - Wojna na Titanii Film jest poprostu świetny, jeden z najlepszych jakie widziałem, fenomenalnie zrobiony zarówno pod względem muzyki jak i efektów wizualnych. Do tego wszystkiego dochodzą dobre akcje i fragi ;) Naprawde Polecam, warty obejrzenia 8o Dorzucam muzyke użytą w filmie, bo niewątpię, że nie tylko mi się bardzo podoba :) Dodatkowo kilka ciekawszych RECów - dla osób bardziej zainteresowanych warem :D DOWNLOAD http://depositfiles.com/files/5532932 |
Mogłeś wrzucić wszystko osobno bo zaraz będą się pluli że rar :P Film nawet nawet. Jeśli chodzi o akcje to chłopaki mają dobre zgranie z UE :D Noo i super że wrzuciłeś mp3 bo muza serio powala 8o
Pozdro ;) @2xDown Weź sam wyjdź :| Masz jakiegoś afgańskiego kasperskiego chyba... -.- |
A ja dopiero ściągam, mam transfer 30 KB... dla przykładu na rapidzie 250 KB+, coś do dupy ten deposit :evul:
|
to jeden wielki keylogger nie sciagajcie tego kasperski wywalil caly "film" i jakies tam dodatki ktore typ zrobil TO WSZYSTKO TO JEDEN WIELKI KEY
zryty bazancie wez wyjdz i zamknij drzwi wyzwali cie w przedszkolu czy co? po prostu zal robic 150mb keyloggera |
@up
Sam jesteś jak ten jeden wielki keylogger i ty wyjdź bażancie ;| Filmik nieźle zrobiony, fajne akcje tam szły :P Nooo ale soundtrack z gladiatora to wielki + także dzięki za nutki :] ogólnie to ciekawe jakim programem to robił to Sony Vegas chyba nie ma takich opcji ;> albo ja nie mogę ich znaleźć xD Gdzie tu widzisz geylogera ? w music sa 3 mp3 a w extras 4 rec -.- chyba że koleś super pro haxior i schował wirusa w wmv, mp3 albo rec w co wątpie ;s http://images26.fotosik.pl/218/7ec88231523ce55bm.jpg |
dobra jak stracisz swojego plate seta nie moja wina ;] to powiedz mi czemu extras nie jest folderem tylko aplikacja glabie? ty chyba jakims zezowatym koczkodanem jestes albo jestes z nim w zmowie
wyjdz i zamknij drzwi |
Masz więcej takich wmv :P ? Bo ten chyba jeden z lepszych jakie oglądałem :) Jak możesz to wrzuć jeszcze jakieś fajne z pk albo wojen :] A no i muzyczka klimatowa hehe :) i recki tez ciekawe sobie obejrzałem ^^ pozdrawiam
|
Coś mi tu smierdoli, wrzuć lepiej wszystko osobno i będzie spokój.
|
Ja ściągnełem i przeskanowałem po kolei każdy plik i czyste :s Nie wiem co wy chcecie, koleś zapodał dobry filmik w dodatku na serwie bez limitów a wy się czepiacie ;D Jak ktoś się boi to poprostu nie sciągać i tyle ^^
@topic Kozacki wmv, ue combo najlepsze :D Padają jak kaczki :p i ten klimacik z gladiatora hehe :) more takich plx ;] |
i teraz moge sie z was smiac... lub za wami plakac
zadalem sobie trud i znow i sciagnalem te 150mb z tego dupnego serwera zeby zrobic skan i pokazac wynik takim za przeproszeniem CIOTĄ jak wy ktore mysla ze wszystko wiedza http://images25.fotosik.pl/217/bc4bd6b5d745ecf0m.jpg |
@UP
POPIERAM!. Buhaha, pecam z Was....ten koles juz wczesniej wrzucal podobny film z Amery tez duzy rozmiar, a tam plik e x e z ikonka folderu.....Trzeba bylo czytac moje posty to byscie wiedzieli, ze ten koles probuje taki banalny kit Wam wcisnac....... Widac prace moderatorow/adminow, ze go nie zbanowali za wczesniejszy film pomimo, ze zrobilem ladne screeniki z trickiem etc....ehhh. |
ciekawe koledzy jaki antivir macie btw. Daren jesli serio Ty grasz wildmanem to zeskanuj sobie kompa hijackiem i skanerem kasperskiego online
kolega pare razy up co tez sie wozi kasperskim chyba jakas wybrakowana wersje masz ;] |
Wy macie jakieś krzywe komputery, ja mam tam tylko pliki wmv, rec i mp3, żadnego exe. Skanowałem archiwum Kasperskym IS i każdy plik z osobna na virusscan jotti i nie wykryło mi żadnego wirusa :S Do procesów też nic się nie dodało...U mnie wszystko jest normalnie :)
|
Ten koles wrzucal z 3 dni temu film niby wmv z chronicles amera 4 czy cos kolo tego , rowniez zaczal krecic z rarem. Dla bezpieczenstwa polecam skorzystanie z Wot'a
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |