![]() |
Który świat non-pvp
Mam pytanie który serw non-pvp byście mi polecali? Zależy mi bardziej na tym żeby nie było za dużo osób ale żeby ceny nie były strasznie wysokie.
edit: a i na którym serwie (non pvp) jest najwięcej polaków? |
Żaden Xd Będziesz żałował gry na non-pvp ;P
|
Ja polecam przyklejony temat.
|
wszystko, tylko nie Candia. (;
|
Nie idź na secure. Na nerane też lepiej nie bo tam kupa botterów. Może Guardia?
|
Polecam LuminereB)
Fajny serv |
odradzam Candie oraz Harmonie (kupa dzieci które czją sie w thais i wypatruja EMDEFU :baby:) wybierz guradie, duzo osób z forum jest z tego serva ;)
|
Nerana :) Poza masą boterów, to świat nawet fajny, przyjemna atmosfera.
|
Guardia
godziny szczytu (19-20oo) kolejki po 3 osoby małe ceny ja tam gram xD |
Menera:
Dużo Brazoli, mało polaków. Duże kolejki ale to tylko w nocy i pod wieczór. A i ceny: Tu jest różnie jedno jest tanie drugie drogie np. -Lighting legs - 5k -D shield 4k -bohy 40k -RH 35k -Demonka 50k <lol> |
Cytuj:
dużo osób poleca mi guardie i nerane jednak gdy patrzyłem ile osób tam gra (wczoraj o 18) było napisane że jest na guardi 750 a na neranie 800 cos. |
graj na guardii jak wyjdziesz na maina napisz do mnie zarzucę ci tam 2k na eq czy coś
|
Zależy co wolisz :p
jak jestes nowy i nie znasz sie na Tibi radze non-pvp Sorca :D, a jak juz cos umiesz wiesz o co "B" w proffkach to wybierz se jakos i na pvp wbijaj ;p chyba ze niemm lubisz pvp ja jestem na non-pvp i NUUUDY :D:baby:
|
Cytuj:
Btw, gram na Neranie i czasem zaluje bo jest pelno boterow, polakow, dzieci nie umiejacych pisac (muj, twoj, hoc, idem, wyglondam - rl-char rox <3). Nie mowie, mozesz sprobowac grac na tym swiecie, lecz od razu zmienisz na PVP :D Powodzenia :p |
Byle nie celesta
|
Polecam Uniterę
Serwer ma dopiero 1.5 roku i łatwo sie wbic do top |
GUARDIA ROX
Wbiyay |
@ 3x UP
Dlaczego nie Celeste?:baby: @Topic Celesta!! Dosyć niskie ceny, za to w porównaniu np. do Candii nie ma takich kolejek. Max kolejki to 30 osób, ale rzadko. Zazwyczaj zalogujesz się od razu. 8o Co do ilości polaków to hmmm... w dzień sami Polacy, w nocy Br :) |
Odradzam ci jednak guardie
|
Honera:
masa czarnuchów (br, meksyk) masa boterów masa blokerów (nie zdziw się gdy na expie przyjdzie gromada ludzi i zacznie lurować potworki) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:57. |