![]() |
Skile knigt
Mam Pytanie mam 21 knigta musze skilwaci moje pytanie polegam na tym na kim lub na czym na koledzie czy np. na trollach?
KOlega ma shield 43 Ja sword 51 |
ternuj na rotach
|
Jeśli macie czas i chce Wam się bawić w testowanie ustawień to możecie trenować na sobie. Przynajmniej będziecie skilować obaj i nie trzeba czekać na resp mobów. A jak nie to możesz już skilować na rotach albo dwarfach.
|
@tak jak up
Obaj macie korzyść albo monk :) na was 2 lecz ja bym obrał sposób up :) |
Cytuj:
|
to się bieże jeszcze jakieś 2 moby które ciebie biją =]
|
co do monka hym...
nie ma pewnosci ze oni sie beda przebijali wiec se wezma monka jakiegos i jak nie bedziecie sie przebijali to jakiegos wolfa czy snake jeszcze zalezy jakie hity bedziecie walic no i zeby kazdy mial na sobie z 2 snake albo 2 wolfy czy cos\ i all bedzie lecialo a zeby jeszcze nikt cie nie zabil to przy jakims pz , temple albo gdzies na odludziu :) |
Na tych skillach najlepiej sprawują się dwarfy. Ja mam 65/65 i jeszcze siedzę na nich z nożykiem :)
|
Sprobuj Jugernauty , Demony ..
|
@up: no nie? Najlepiej, zawojuj trochę chłopie, Demon to dla ciebie nic z takimi skillami ;)
|
Cytuj:
|
@up
Niestety się mylisz... Lejąc kogoś monka ma się pz ale do dp można wejść ;> Co innego gdyby lał kogoś zamiast moba xd @topic Roty, dwarfy lub sumnienty ghoul na full defie z knife. |
Cóż na tym levelu z takimi skillami długo niepociągniesz :D
Wg. mnie powinieneś z knife'm, full defence poskillować na rotwormach, dwarfach bądź niech kolega ( o ile jakiegoś posiadasz xD) przywoła ci ghoula, propozycja nie różni się prawie wogóle od innych więc tak powinieneś zrobić :p |
Najlepiej będzie jak pozostaniesz przy rotach do 60 skilla, później baw się z monkiem lub party z kolegą.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |