![]() |
Nadchodzący update-Zmiana w rozmowie z NPC
Cytuj:
Co myślicie o zmianach w rozmowach? Było wiele rozważań na temat rozmów z npc. Zawierały one na przykład rozmowę przy pomocy pełnych zdań, lub poprzez listę opcji, gdzie po prostu klikamy by przejść do następnego okienka. Odsyłam do ankiety. Z tego Teasera dowiadujemy się również, że zostaną wprowadzone zmiany na rookgardzie, m.in-wygląd temple czy ubiór Seymoura. http://img399.imageshack.us/img399/2439/beztytuufd9.png |
Mi podoba się nowy system. W końcu nie będzie tych kolejek w banku... ;d
|
to co pan up. (;
kolejki w sklepach/bankach są denerwujące.. zwłaszcza na zapełnionych non-pvp... @Michoss się lekko z tłumaczeniem spóźniłeś ;D @down no w sumie nie zwróciłam na to uwagi ;) |
Spóźniłem? Byłem trzy minuty po TORGu, dziesięć minut przed t.pl. Popatrz sobie na godzinę pierwszej odpowiedzi w newsie, wtedy mniejwięcej temat się pojawił.
|
Każdy update oszpeca coraz bardziej tę grę :(
|
Witam
Mi się bardzo podoba pomysł z NPC. Tak jak już inni powiedzieli oszczędzi to wiele czasu i cierpliwości :P. Ale obawiam się że może byc tak jak wcześniej.Którąś klase znowu posposuja.Po co to w kółko robic? Dla nowych graczy tym bardziej to jest zle boich wybor staje sie trudniejszy.Chce grac palem przychodzi nowy update a tu pal sp******** ze nie wiem za przeproszeniem. Pozdrawiam, Gankalf |
Super Pomysł
SUPER POMYSŁ!!!
Ludzie, co wam się nie podoba? ZERO kolejek do questów, ZERO noobów blokujących kolejki na non-pvp, ZERO high lvli w sklepie, mówiących "leave" (Raz mialem przez to deada:sword: :elf:) I nie trzeba będzie się domyślać co mówić do NPC. :cup:CIPSOFT RZĄDZI:dance::dance::dance: |
Mam pewne pytanie, otoz czy jezeli mozna rozmawiac z npc na privie, to moge sobie mana potiony kupowac na srodku expowiska ?? xd
Jak tak to popieram ;s |
@up
A moze jeszcze chcialbys bic orsha na edron z depo venore? Bylo by za dobrze... Mysle, ze bedzie mozna otworzyc chat z NPC-tem z jakis 5 sqm-ow, albo otworzysz chat ale jak chcesz cos kupic, a jestes za daleko to bedzie pisalo "sorry not possible" i nie kupisz i juz. @3up O ile dobrze wiem to skonczono juz balansacje profesji wiec nie powinnismy sie bac o zdupcenie za przeproszeniem profesji. |
będzie fazowo po update xDD:p
|
Mi się podoba to, że będzie na priv. Na ,,Main Page" Czytałem, że będzie przez priv, ale na globalu będzie wszystko widać.
NOWY UPDATE biorę ze screena i z artykułu: +Zmiany kosmetyczne. Rook i Kazo;) +Priv:) +Seymour zarobił na PACC!:p8o -Powiększą tereny expa dla paccX( -Nie zbalansuja lepiej profesjiX( ?Może powiększą plaże na rook i dodadzą trampolinę:] ?dadzą plaże we szystkich Miastach:D:D Ale Cipsoft i tak zwalil gręX(;( |
@up
Jak przeszkadza ci to, że powiększą tereny na PACC (a tak na serio; nie powiększą, pisali o tym w newsie) to kup go i będzie spokój. @topic Mimo to, że byłeś szybszy, to i tak ludzie odpowiadają w "głównym" temacie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Plaża w Thais - zajebiście, chyba w dokach -.-, w Kazordoon jeszcze lepiej... pomyśl zanim coś napiszesz. Gdybyś uważnie czytał teasera to byś się doczytał, że nie mają zamiaru powiększyć terenu dla pacc czy dodawać expowisk. |
@up
Rzeczywiście, zwiększenia terenu nie będzie, ale nic nie wspominali o nowych serverach. :p |
Cytuj:
|
Czemu nawalacie tu offtop? Temat dotyczy rozmów z npc. Według mnie pomysł sam w sobie nie jest taki zły, ale robią tą grę przyjazną dla 7mio latków, nie narzekam tu na ich prace, ale zauważam że w złym kierunku zmierzają. Wszystko zaczyna się od 7.6: różdżki, później 7.9? - Hotkeye, przez które pk straciło już swój urok zręcznościówki. Potem 8.0 knight i palek na*******a hity po 350, w sumie to akurat jest ciekawe, ale jak dalej sięgnąć głową to przy farcie draga na 2 hity się składa. Dobrze, że poprawiają grafikę - gra zyskuje klimat. 90% tego forum jęczy, że gra traci klimat. Jest jeden sposób żeby ten klimat odbudować: uczynić rozgrywkę trudniejszą chociażby przez to, że moby waliły by o 2 razy mocniej niż teraz. Po czymś takim rekord graczy online w tibii byłby kilkakrotnie mniejszy, ale bym się śmiał jakby były żale na forum, że co oni zrobili z tą tibią bo dzieci padają na dragu swoimi 100 najtami...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |