![]() |
Obsidian knife czy Eq
Mam 16 palla i mam 9k
I nie wiem czy kupic obsidian knife czy eq(nie wiem jakie)No-Pvp bo bym mugl skurowac mino ale nie wiem czy z tego duzy zarobek. Jak maly to moze eq ale nie wiem co. up x2 noob set |
Jak masz czas to kup obsildian knife i zbieraj skóry z mino , jak nie masz czasu to kup jakieś eq . No , tylko że za 9k to dobrego nie kupisz ...
@UP : Jak już coś to DOWN a nie UP , co to znaczy noob set ... Plate , Leather , Golden ? :D |
Najpierw napisz jakie masz aktualnie eq to wtedy będzie można coś powiedzieć.
|
Palkiem nie potrzebne Ci eq. Wystarczy p-set. Wydaj tą kasę na coś pożyteczniejszego, na zbieraniu skórek sie nie wzbogacisz...
|
mam pytanko na jakie potwory dziala obs knife?
@Edit/down tylko?!? |
@up
Green Dragon Leather z Dragon Red Dragon Leather z Dragon Lord Minotaur Leather z Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage Lizard Leather z Lizard Sentinel, Lizard Snakecharmer, Lizard Templar Behemoth Fang z Behemoth Hardened Bone z Bonebeast ^^ |
Ja bym nie kupował obsidiana . Sam kiedyś kupiłem a potem sellnąłem. Chyba że biegasz po Mint. Kup sobie p seta c helmet i dragonke. Potem zbieraj na boszki lub b robe . Palkowi to wystarcza
|
Hmmm
albo zrob tak:
- za 4k kup kamienie do skillowania =5 - noble arm chyba że masz to knight =okolo 4,5k - albo zbieraj na golden legs :P :miecz: KNIGHT WYMIATA :miecz: |
Ja bym na twoim miejscu kupił obsidian knife bo zawsze z huntu na potworach dających się skórować masz o kilka k więcej
|
Na jakim serwie grasz? Przybliży nam co możesz kupić, bo będziemy wiedzieli co ile kosztuje.
|
nie wiem czy masz pacca ale jak tak to kup obsydian knifa koszty szybko sie wzroca a przy okazji zarobisz outfita dla clizyten czy jakos tak;)
|
nazbieraj troche wiecej i kup blue robe lub teraz mozesz kupic crown helmet
raz na 30 mino trafi ci sie marny leather ;/ |
sorry wiemze to nie ten temat:confused: ale po ile chodzi obsydian knife tak przecietnie?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |