![]() |
Sorcerer 47 lvl
Chciałbym wbić forsy na ihy i na blank runki, żebym mógł chodzić na potwory (na jakie? :( ). Kupiłem chara na allegro, więc nie mam pewno¶ci jak będzie podczas ataku. Macie jakie¶ propozycje?
|
Cytuj:
Zapraszam do przyklejonego tematu ok?? |
Hmm, no nie wiem.
Na magicznych profesjach się nie znam, ale mam znajomego. Jest w posiadaniu 56MSa. Expi chyba na barbarianach, na Svargrond. (PACC) Może spróbuj Ankrahmun - a dokładniej tomby? Tam s± lajtowe monsterki. ;) (PACC) Tyle wiem. Jest zreszt± już założony temat, gdzie można zadawać takie pytania. Poszukaj. ;PP |
Zapomniałem dodać: Mam Facc
|
Napisane przez Dizzy Adventurer:
Szkoda, nie rozumiem takich ludzi jak ty, ale cóż. Ja mam większ± radochę że sam zrobiłem tego chara, a nie grać jakim¶ zużytym.... Zachowaj sobie te uwagi dla siebie :P |
Na FACC to można pomarzyć o kasie. Lepiej kup PACC.
|
Na PoH jest może gdzie¶ respawn dragów bez gs?
|
@up
Taa , biegać można w sposób : Wybijassz gsy , idziesz na dragi wybijasz i tak na zmiane. Nice loot z tego wszystkiego. |
Jak kupiłe¶ postać to i pacc nie będzie problemem najlepiej na rok kup bo zanim ogarniesz tibie minie sporo czasu.
|
Bez pacca teraz nie zwraca sie nawet z woi na guardach, spróbuj ghostland cave z ghoulami albo kup pacc i mozliwe ze dasz rade jak dobrze grasz na Ancient scarabach (zwraca sie a exp lepszy niz na dragach).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |