Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Donosiciel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176109)

Trampolina 24-05-2008 09:47

Donosiciel

Witam wszystkich zainteresowanych.

Jak wiekszosc wie donosiciel to bardzo fajny NPC ktorego stworzylem i ktory jest bardzo przydatny. Donosiciel moze powiadomic was o tym ile cos jest warte u jakiego NPC jak i na price liscie bez koniecznosci wchodzenia na tibia wiki badz inne strony zwiazane z tibia gdzie mozemy znalesc informacje nam potrzebne.
Donosiciel NPC ma wiele roznych komend i pozytecznych informacji jest swoista wersja Lite encyklopedii Tibijskiej ktora umozliwia wam uzyskanie informacji bez potrzeby uruchamiania przegladarki internetowej. dla zainteresopwanych podam jeszcze kilak komend:

Blessings - teraz nie musisz juz pamietac dokladnie gdzie jakie blessy wystarczy ze napiszesz do Donosiciela i on udzieli ci takiej informacji

Rashid - nie lataj w poszukiwaniu rashida Donosiciel powie ci gdzie on jest

Price list - cala masa itemow oraz ich ceny z price listy jak i NPC

Pro list - jelsi boisz sie ze ktos jest protekowany przez hlvl napisz jego imie a dowiesz sie czy warto go zaatakowac.

News - najswierzsze informacje z tego co sie dzieje na swiecie

tak wiec jelsi jestes zainteresowany Donosicielem dodad go do swojej VIP listy i napisz do niego HI a dowiesz sie szczegolow

TYLKO TERAZ DONOSICIEL BEDZIE DOSTEPNY ZA DARMO PRZEZ 2 DNI !!!!!!!

Vasudanin 24-05-2008 09:57

Chyba linku zapomniałeś

Trampolina 24-05-2008 10:11

Donosiciel to nie program XD to postac NPC ktora jest zalogowana w tibi wiec ja nei chce hacknac nikogo :D zreszta sam zalogoj sie na arcanie i napisz do "donosiciela" cokolwiek i moze zrozumiesz o co chodzi ;)

Picinhoxs 24-05-2008 10:21

10:21 Donosiciel [8]: Donosiciel is only avalible with 10k fee for month. If u interested send parcel with 10k to carlin to Master Kubulek depo and u will be able to use my commands

Koszyk 24-05-2008 11:40

Stworca Donosiciela z tego co slyszalem jest jednym z LR, czyzby braklo kasy?:(

Wcinacz 24-05-2008 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2074147)
Stworca Donosiciela z tego co slyszalem jest jednym z LR, czyzby braklo kasy?:(

a ja slyszalem ze twoj stworca jest pajacem

Trampolina 24-05-2008 18:48

Nie ukrywam ze jestem z LR ale akurat nie o to chodzi ze nie mam kasy bo mam jej wystarczajaco sporo ;) poprostu czas zaczac kozystac z tego co stworzylem i wcale nie na gildiowe cele bo to mnie nie obchodzi i tak wiem ze kasa w gildi jest. Zauwazylem ze sporo ludzi jest nie zadowolona z tego ze jest teraz platne ale mam to gdzies szczerze mowiac poprostu jest to stworzone dla mnie i kilku znajomych i wiem ze jest przydatne a to ze moge sobie zarobic dodatkowo to sie z tego ciesze tymbardziej ze odzew byl spory i tylko dzisiaj sprzedalem juz 10 abonamentow miesiecznych wiec jestem szczesliwy ;) tymbardziej ze mam jeszcze tylko 20 pozostalych abonamentow bo nie chce obciazac swojego PC wiec jesli chcecie to 10k do depo w carlin na name Master Kubulek. Pamietajcie pozostalo tylko 20 account ;)

Faytah 24-05-2008 19:57

jednak polaka w wymyslaniu sposobow na robieniu hajsu z niczego nikt nie przescignie

notop 25-05-2008 02:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2075110)
jednak polaka w wymyslaniu sposobow na robieniu hajsu z niczego nikt nie przescignie

ta a co gorsze w robieniu tej kasy zdradzaja kumpli i spzredaja innych(pozdrowienia dla velorna)

Faytah 25-05-2008 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2075922)
ta a co gorsze w robieniu tej kasy zdradzaja kumpli i spzredaja innych(pozdrowienia dla velorna)

od TTT war juz takie zachowania sa przyjmowane jako normy wiec trzeba isc z duchem czasow (bron boze nie nawoluje do bedzie spy'em or smth else i sprzedawania znajomych) ale trzeba sie z tym pogodzic ze juz tak bedzie...prawdziwych kumpli wojna w grze nie porozni~

Gidekab 25-05-2008 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2075930)
od TTT war juz takie zachowania sa przyjmowane jako normy wiec trzeba isc z duchem czasow (bron boze nie nawoluje do bedzie spy'em or smth else i sprzedawania znajomych) ale trzeba sie z tym pogodzic ze juz tak bedzie...prawdziwych kumpli wojna w grze nie porozni~

Dobrze mówi polać mu :)

Lafa 25-05-2008 13:55

Fajny program ten Donosiciel ale ceny zawyzone troche jak na na realia

13:50 Valoth Arth [106]: justice seeker
13:50 Donosiciel [8]: Justice Seeker - 250k

12:45 *** [83]: max 100k :)

Faytah 25-05-2008 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 2076552)
Fajny program ten Donosiciel ale ceny zawyzone troche jak na na realia

13:50 Valoth Arth [106]: justice seeker
13:50 Donosiciel [8]: Justice Seeker - 250k

12:45 *** [83]: max 100k :)

bo wersja bezplatna nie jest zaktualizowana~ ceny sa z czasow price listy

Lafa 25-05-2008 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2076573)
bo wersja bezplatna nie jest zaktualizowana~ ceny sa z czasow price listy

A kupiles ta platna? Co to daje ;p

PS. do tworcy. Zrob taki bajer ze beda pisac oferty kto co sprzedaje jak sie jest offline. Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz =d

Faytah 25-05-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lafa (Post 2076646)
A kupiles ta platna? Co to daje ;p

nie ;p mam powazniejsze wydatki in-game

Koszyk 25-05-2008 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2075922)

Pozdrowienia dla Panova

Fel'ixx 25-05-2008 16:03

nie placilem a mam platna, powiem w jednym slowie co to daje a wiec to bedzie tak gowno, to z itemami to jest fakt, przydaje sie, prolist polega na tym ze dodajesz kumpla/siebie za 5k, news jest comming up, rings to kazdy ile kosztuje co kazdy wie, blessing mowi tylko w ktorym miescie a wszedzie trzeba jakos dojsc w kazo nawet 2, rashid tez tylko w jakim miescie a gdziej est mniej wiecej to co kurwa zgadywac czy latac po claym miescie, amulets to samo co rings, to chyba na tyle

Trampolina 25-05-2008 18:00

@UP

Nie masz platnej wersji tylko free wiec nie mozesz wiedziec jak to jest ;) a darmowa to tylko ma dac jako takie zorientowanie o co tu chodzi. Pozatym nie zalezy mi az tak bardzo zeby to komukolwiek selnac bo i tak mam juz klientow :D a najwazniejsze to to ze mi sie to przydaje ;)
Pozatym free wersja jest niedopracowana bo nikomu z was nie chcialo by sie siedziec i tego robic za free tak jak i mi wiec jak zobacze ze cos z tego mam to bede zmotywowany do tego zeby to bylo jak najleprze ;) a tak za free to macie to co stworzylem na poczatku :P i czego nie chcialo mi sie poprawiac bo zajolem sie wersja bardziej stabilna oraz doskonalsza :) ktora teraz sprzedaje. co do tego ze nie mowi gdzie jakie blessy czy rashid o.O jesli robiles quest na rashida to kojazysz mniej wiecej gdzie on jest ale nie zawsze pamietasz w jakim dniu gdzie jest ;) rowniez blessy to chyba kazdy mlotek wie gdzie sie kupuje ale malo kto pamieta gdzie jaki ,wiec to nie podlega dyskusji i donosiciel jest dla inteligetnych ludzi a nie dla ludzi co chca zeby wszytsko podac im na tacy i jeszcze zeby za free bylo o.O

Ps. Specjalnie dla coponiektorych co uzywaja Donosiciela wersja premium ma wbudowany bluzgator wiec jesli masz ochote sie z kims powyzywac to prosze bardzo donosiciel ci w tym pomoze XD

Wcinacz 25-05-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2076740)
Pozdrowienia dla Panova

Pozdrowienia dla Borothów

Koszyk 25-05-2008 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wcinacz (Post 2077425)
Pozdrowienia dla Borothów

A dzieki dzieki ;) mr.noname

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.